Pe cine mai convinge Marian Oprișan?

Marian Oprișan anunță cu emfază pe pagina sa de Facebook una dintre realizările PSD: majorarea punctului de pensie de la 1.100 la 1.265 de lei dar și cea a pensiei minime de la 640 la 704 lei. Anunțul scurt, punctat la final cu #OM, așa cum indienii nord americani își încheiau dicursul important cu „am zis”, pare să nu-i mai convingă pe toți cetățenii provinciei europene care au trecut de o anumită vârstă.


Veșnica promisiune a social-democraților a fost majorarea pensiei. De parcă alte categorii sociale nu ar mai exista în România, PSD s-a încăpățânat să meargă la nesfârșit cu aceeași lipsă crasă de viziune și s-a adresat unei anumite categorii de vârstnici, fluturându-le pe la nas cârnatul majorării pensiilor.


Iată că președintele CJ Vrancea nu mai este aplaudat la scenă deschisă și la unison. Mulți dintre cei trecuți de prima tinerețe ori cei care mai speră să ajungă până în pragul pensionării au renunțat totuși să mai înghită pe nemestecate promisiunile promisiunile și măsurile cu scop electoral. Evident, nu lipsesc nici felicitările fanilor activi care țin să bată din palme, rămași conectați la alte vremuri.

 

Adauga comentariu