Patru mii de euro băgați la demisolul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea

După ce ani de-a rândul în perioadele ploioase s-a scos apa „cu găleata” din interiorul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, conducătorii instituției s-au gândit că nu ar fi rău să intervină. De fiecare dată, după ploi abundente, pompierii erau chemați la sediul IȘJ Vrancea pentru a scoate apa acumulată în subsol. Așa că acum s-au găsit prin sertare câțiva lei, echivalentul a puțin peste 4.000 de euro, bani încredințați unei firme de încredere pentru lucrări de „evacuare ape pluviale demisol”.

Valoarea cumpărării directe de la Termotop din Focșani este de 19.228,20 lei (4.055,30  euro), în schimb la IȘJ Vrancea urmând a fi făcute lucrări de specialitate: montat clapet antirefulare, montat pompă sumersibilă și refacere terasament.

Sunt 13 ani de când IȘJ Vrancea își are sediul în actuala locație, după ce lucrările de construcție s-au întins pe o perioadă de 9 ani. Inaugurarea noului sediu a avut loc în decembrie 2006, în prezența ministrului Educației și Cercetării de la acea vremea, Mihail Hărdău. Sediul are trei nivele, demisol și adăpost antiaerian, fiind compartimentat în 21 de birouri, două spații de cazare, o sală de ședințe și una de festivități.

Adauga comentariu