Partidul, ochiul diavolului și petiția

Dacă nu vreți, vă rugăm, dacă tot nu vreți, vă obligăm! Drept credincioșii fac petiție on-line pentru ca CpF să le devină partid! Ca să se mai elimine stresul teribil, o mână de creștin adevărat a pus mâna pe mouse și a compus o petiție on-line complexă: „Coaliția pentru Familie trebuie să devină partid politic pro-familie!”. Explicațiile autorului petiției sunt însă pe alocuri delirante: „Coaliția pentru Familie a pierdut un referendum dar rezultatele lui politice sunt remarcabile! 3,5 milioane de cetățeni au susținut prin VOT acest referendum demonstrând că problema apărării familiei rezultată din căsătoria dintre un bărbat și o femeie este o temă de interes național. Semnează această petiție prin care toți cetățenii pro-familie, indiferent de confesiunea religioasă, pot transforma eșecul unui referendum într-o emulație politică care să susțină copiii, familiile, credința, societatea și libertatea în spiritul valorilor naționale creștin democrate! Nu va mai exista un asemenea moment! Acest moment este unic, niciodată nu se se va mai organiza pe această temă un referendum, dar ceea ce s-a obținut până acum trebuie valorizat prin reprezentare parlamentară și prin legi care să ne susțină interesele”.

Totuși, pentru a susține acest demers profund și pentru că este păcat să nu afle mulțimea celor trei milioane de ce anume se poate face, aflați că se poate semna aici. Bine, parte a celor trei milioane nu au mouse, net sau wc în curte, dar cine știe... Am mai scris despre frecția la picior de lemn care este petiția on-line, dar poate, cu puțin noroc, vom avea încă un partid rupt de realitate, cu reprezentanți demni, de care să putem face bășcălie. Așa să ne ajute!

Statistic, de la Focșani cică ar fi semnat de-o ciorbă: 7 persoane la data când scriem acest articol. Noi am găsit doar patru, dar este posibil ca asumații relațiilor naturale dintre un bărbat și o femeie să fi bifat la „semnatarul a decis sa nu afișeze numele pe internet”. Am găsit totuși localități precum Adjud, Reghin, Dumbrăvița, sau Homocea.  Unii sunt fermi: doresc căsătoria dintre „un barbar și o femeie”, iar alții își exprimă clar opțiunea: „Doresc ca, Coaliția pentru Familie să devină un partid politic pro-familie formată dintr-un Bărbat și o Femeie”. Sau pe sistemul dragostea se face-n minim doi: „Iubesc familia adevărată”. Cine n-ar iubi-o, până la urmă?

În final, rămânem ăștia proștii, din buzunarul cărora CpF a scos 40 de milioane de euro pentru nimic altceva decât un sondaj de opinie: ia să vedem, avem șanse să ne-o tragem într-un partid politic? Voință este: aproape 4 milioane!

Adauga comentariu