Parking așteaptă șoferii să își prelungească contractele de închiriere a locurilor de parcare. Procedura poate fi efectuată și on-line

Proprietarii de mașini care vor să continue „colaborarea” cu Parking își pot prelungi contractele de închiriere a locurilor de parcare pentru anul 2020, începând de mâine. Nu e foarte mare grabă și nici nu ar trebui să fie îmbulzeală, dat fiind că prelungirea contractelor va fi operată până în ultima zi a anului 2019. Așa spun oficialii instituției, însă părerea noastră ar fi ca totuși să nu amânați până în preajma Revelionului, pentru că riscați să găsiți porți și uși ferecate. Parking avertizează că  prelungirea contractelor de închiriere a locurilor de parcare nu se face în lipsa unei solicitări explicite, astfel încât, vrând - nevrând, șoferii tot trebuie să dea ochii cu funcționarii instituției. Sau, în loc de aceasta, să acceseze site-ul Parking.

„Prelungirea se poate efectua și pe site-ul nostru www.parking-focsani.ro, accesând secțiunea PLATA ON-LINE! Sistemul va emite automat factura și actul adițional de prelungire a contractului. Sistemul nu va funcționa în cazul celor care au I.T.P. expirat în baza noastră de date.

Nu în ultimul rând, precizăm faptul că persoana care nu va solicita prelungirea contractului până la data mai sus menționată își pierde dreptul de preemțiune, locul respectiv de parcare urmând a fi atribuit pe principiul "primul venit, primul servit".

Actele necesare prelungirii contractului sunt următoarele :

1. Copie certificat de înmatriculare cu viză I.T.P. valabilă ;
2. Abonamentul de parcare în vederea vizării anului 2020 ;

Pentru alte detalii, vă stăm la dispoziție la sediul instituției din Strada Ștefan cel Mare nr. 21, de luni până joi între orele 08:00 - 11:00, 13:00 - 16:00 și vineri între orele 08:00 - 14:00, la telefon 0337/401513, pe site-ul www.parking-focsani.ro și pe facebook, pe pagina oficială - Parking Focsani S.A.”, se arată într-un comunicat semnat de directorul Nicușor Statache.


Adauga comentariu