Pacea şi unitatea în Europa au un preț. Consiliul Județean Vrancea scoate din buget peste 7.800 de euro pentru a sărbători Ziua Europei

Pregătirile sunt în toi pentru Ziua Europei în provincia europeană Vrancea. Dat fiind că 9 mai bate practic la ușă, Consiliul Județean vrea să se pregătească așa cum trebuie pentru a marca evenimentul. Cum altfel, decât prin achiziţia de servicii de organizare a evenimentului „9 mai – Ziua Europei”, la o valoarea estimată este de 35.856 lei fără TVA.

Evenimentele susținute financiar de CJ sunt Cross-ul Europei (pe traseul „Mausoleul Eroilor Focșani – Piața Unirii”), Târgul ofertelor școlare (fiecare liceu participant va trebui să amplaseze în Piața Unirii din Municipiul Focșani un stand de prezentare, fiind responsabil de identitatea vizuală necesară), Treasure hunting – Europa la noi acasă (în Crângul Petrești - competiție de căutare de comori, eveniment dedicat tuturor liceelor și colegiilor din județul Vrancea).

Conform caietului de sarcini, vom sărbători pacea și unitatea din Europa în Perimetrul Pieței Unirii, Grădina Publică, Bulevardul Unirii și Crângul Petrești - locațiile unde se desfășoară diverse activități. Pe lângă cele deja menționate, și în acest an vom avea parte de nelipsitul spectacol artistic.

Pentru aceste activități CJ Vrancea știe exact ce are nevoie, în caietul de sarcini fiind solicitate o întreagă gamă de servicii:

Adauga comentariu