Ovidiu Burdușa sparge gheața! Este primul consilier județean care și-a depus raportul de activitate pe 2018! Colegii de la CL - dorm în pace!

Ovidiu Burdușa este primul consilier județean care și-a publicat raportul de activitate pe anul 2018. Ce-i drept, raportul a fost adus atenției publice pe pagina de Facebook, însă având în vedere că, de exemplu, pe aproape toți consilierii locali (cu patru excepții) i-a durut în cur de obligația lor de a-și face cunoscută activitatea opiniei publice, inițiativa lui Ovidiu Burdușa seamănă cu performanța lui Edmund Hillary, primul om care a ajuns pe Everst.


Din raportul înaintat de consilier la secretariatul instituției județene, am înțeles că și-a exprimat absolut liber punctul de vedere în plenul ședințelor și a comisiilor de specialitate, promovând interesul comunităților locale din opoziție. Ovidiu Burdușa a mai ținut să precizeze că a dus o luptă constantă împotriva proiectelor propuse de PSD, proiecte ce au dus, în opinia sa, la risipirea banului public.


Una dintre realizările personale ale consilierului județean este inițiativa sa de a se construi un monument dedicat diasporei din județul Vrancea, idee care a fost luată în calcul de conducerea administrației județene după doi ani de „pressing”. Mai trebuie notat și faptul că liberalul își desfășoară activitatea de consilier județean în condiții deosebite, dacă ne putem exprima așa. El locuiește la Roma, acolo unde are și o mică afacere, dar se prezintă la fiecare ședință de consiliu județean după ce zboară două mii de kilometri cu avionul.


Inițiativa lăudabilă a tânărului politician liberal poate fi o sursă de inspirație și pentru colegii din consiliul local. Deși raportul nu este unul exhaustiv, rămâne totuși o dovadă că unii dintre cei care ne reprezină interesele la nivel județean încearcă să-și respecte statutul, acela de cetățen în slujba altor cetățeni.

 

Adauga comentariu