Ovidiu Burdușa se împarte între mai multe activități, până nu mai rămâne nimic din el. Consilierul liberal vrea să împace capra cu varza și iepurele cu vulpea. O fi reușit?

Ovidiu Burdușa, consilier județean și „corespondent” al PNL Vrancea la Roma, a avut o activitate agitată pe parcursului anului trecut. După cum cum se știe, Ovidiu Burdușa are ca ocupațiune de bază o mică afacere hotelieră în buricul orașului etern, împărțindu-și timpul între affari, familie și cariera de politician în devenire. Ori de câte ori este nevoie, consilierul liberal se urcă în avion și participă la ședințele consiliului județean, asta dacă treburi mai importante îl împiedică să facă acest lucru.


În raportul său de activitate pe anul 2017, pe alocuri identic cu cel precedent, Ovidiu Burdușa face cunoscut faptul că a votat și va vota „de fiecare dată împotriva proiectelor propuse de actuala majoritate care prin prevederile lor produceau sau vor produce risipirea banului public”, subliniindu-și clar poziția sa de opozant al majorității PSD+ALDE din Consiliul Județean Vrancea. Ca o noutate față de anul trecut, Ovidiu Burdușa a trecut în raport participarea la Congresul Partidului Popular European desfășurat în Malta la finele anului trecut.


O altă activitate deosebită pe care a ținut să o consemneze a fost reiterarea vizitei „de lucru” în Cetatea de Scaun a Moldovei, Suceava. Ca și anul trecut, când a dat curs invitației președintelui CJ de acolo, Gheorghe Flutur, Ovidiu Burdușa a participat la a doua ediție a Programului „Luna Diasporei”, „eveniment care își propune să favorizeze integrarea românilor care aleg să trăiască în alte state dar și să prezinte oportunități pentru cei care doresc să se întoarcă acasă”.


După acest tur de forță, și-a dat un răgaz binemeritat, fiind prezent și la câteva acțiuni organizate de CJ Vrancea cu prilejul Micii Uniri, Zilei Veteranului, Zilei Eroilor Neamului și Zilei Naționale a României. Chiar dacă nu a făcut parte din nici un consiliu de administrație a vreunei instituții subordonate CJ Vrancea, Ovidiu Burdușa a ținut să remarce buna sa colaborare cu aparatul tehnic din CJ, aducându-și aportul „nemijlocit” la „stabilirea unor forme finale a unor proiecte de hotărâri”.


Ca o concluzie, pe parcursul anului trecut, activitatea consilierului liberal s-a rezumat la: unu - a participat la unele ședințe, doi - face parte din Comisia Prognoze, trei - a votat, patru și cinci - a făcut o excursie în Malta și la Suceava și șase - a fost prezent la patru manifestări. Oare cum o fi reușit să le facă pe toate într-un singur an?

Sursa Foto: Facebook

Adauga comentariu