Ovidiu Burdușa sau...diaspora e cu noi!

Ovidiu Burdușa a venit tocmai din diaspora italiană ca să ocupe un loc în Consiliul Județean  Vrancea. Vă dați seama cât de important a ajuns județul nostru? Ovidiu Burdușa reprezintă Partidul Național Liberal și se află la primul mandat. Originar din Panciu, Ovidiu Burdușa are afaceri la Roma, unde deține două clădiri turistice, adică un fel de pensiuni, în centrul Romei.

În 2017, cu prilejul alegerilor din PNL Diaspora, Ovidiu Burdușa – secretar general al PNL Italia – este ales în biroul politic al formațiunii liberale pentru românii din diaspora.

În declarația sa de avere, completată în 2017, Ovidiu Burdușa nu apare, culmea, nici un fel de clădire deși omul are două structuri hoteliere la Roma, una cu patru și una cu șase camere. Se poate, însă, ca acestea să fie trecute pe numele soției. Vigilent, nu? Potrivit documentului, consilierul liberal are cinci depozite la bănci italiene și române, în valoare de 45.000 de euro și aproape 4.000 de lei.

Ovidiu Burdușa mai deține 11.000 de euro, reprezentând acțiuni la două societăți din italia,și împrumuturi,acordate în nume personal, în valoare de aproape 150.000 de euro. La aceste venituri se adaugă și modesta indemnizație de consilier, în valoare de 2.775 de lei.

Suflu nou în Consiliul Județean Vrancea, Ovidiu Burdușa face parte din Comisia prognoze, programe, buget – finanțe și patrimoniu. „Am votat de fiecare dată împotriva proiectelor propuse de actuala majoritate care prin prevederile lor produceau risipirea banului public”, declară liberalul în raportul său de activitate. Ovidiu Burdușa ne mai împărtășește că a avut întâlniri cu cetățenii din Focșani, Panciu (locul său de baștină), Țifești, Dumbrăveni dar și cu românii care muncesc în Roma și în regiunea Lazio, unde „am acordat sprijin soluționării problemelor cu care se confruntau cetățenii județului nostru”. Asta ziceam și noi: de aia ne merge așa de bine în România, pentru că toți, dar absolut toți, politicienii se interesează de mersul treburilor și rezolvă problemele cetățenilor. Totuși nu-l putem judeca prea aspru pe Ovidiu Burdușa pentru că, nu-i așa, se află la început de drum politic.

 

 Sursa Foto: Facebook

 

Adauga comentariu