Orașul în care pagina de Facebook a primăriei dă like paginii primarului! Primarul Misăilă este ocupat cu proiecte de amploare, așa că apropiații și familia comunică cu dumnealui virtual

Cu adevărat Facebook ocupă o importantă parte din viața omului și este cea mai bună cale de a ține aproape cu amicii și familia. Excepție nu fac nici personalitățile micului nostru orășel de provincie, care își transmit gândurile bune și sincere pe paginile pe care le dețin, administrate de mânuța lor sau de consilieri mai mult sau mai puțini personali, plătiți însă cu siguranță din banii tuturor. Acum câteva zile, Cristi Valentin Misăilă a urat și dumnealui câteva chestii sfinților zilei pe pagina de primar, însă reach-ul său pare că nu mai e ce a fost odată.

Postarea primarului le-a plăcut foarte mult inclusiv familiei Alecsandrescu - fiica vitregă a primarului și ginerele acestuia. Și afaceriștii care cad repede la înțelegere cu primăria s-au grăbit să bage degețelul de plăcere al Facebook-ului: Corneliu Prunache și Victor Roman. Râsul... râsului, chiar și pagina Primăriei Municipiului Focșani a dat like postării primarului.

Și apropiații i-au întors urările în comentarii, în locul unei discuții tête-à-tête. Printre aceștia, mâna dreaptă a lui Misăilă - Ionuț Mersoiu, dar tatăl acestuia. Aceasta în condițiile în care primarul are și pagina sa personală.

Nici like-urile nu mai sunt ce au fost în urmă cu ceva timp. Adunate, puțin peste două sute, printre care regăsim paginile marca PSD.

 

Adauga comentariu