Oprișan se ocupă de întreținerea terenurilor de fotbal din municipiu. Gama Verde a câștigat o încredințare directă de peste 28 de mii de euro

Adrian Oprișan, jumătatea „verde” a familiei, va îngriji cu simț de răspundere gazonul celor două stadioane din administrarea Clubului Sportiv Municipal 2007. Cu simț de răspundere, dar și pe bani frumoși. Ieri, societatea condusă de Oprișan, Gama Verde, a câștigat o încredințare directă în sumă de 28.386,50 de euro pentru „prestari servicii întreținere anuală 2019- 2 terenuri de fotbal cu gazon natural”.

Cei 9 angajați ai societății conduse de Adrian Oprișan se vor mai ocupa însă și de alte stadioane din țară. Ca o comparație, pe aceeași sumă a bătut palma Gama Verde și cu Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani. Numai că aici este vorba despre trei stadioane - Municipal, Mecanex și Victoria, cu suprafețe totale mai mari. În acest an a mai câștigat lucrări pentru Stadionul Nicolae Dobrin (25.177,66 euro), Stadionul Marin Anastasovici Giurgiu - teren principal și teren de antrenament - 28.483,07 euro, plus lucrări de la Clubul Sportiv Municipal Ploiești, din trei încredințări directe - 1.705,21 euro, 6.093,75 euro și 723,87 euro.

La Focșani programul de întreținere anuală presupune „lucrări de îngrijire agronomică pentru stratul de gazon și solul suport și materialele necesare pentru menținerea suprafețelor sportive în bună stare estetică și funcțională, pe parcursul anului vegetativ, conform normelor FRF, FIFA,UEFA” la terenul principal (7.848mp) și cel de antrenament nr. 1 (7.344mp), fiecare cu suprafață de joc de 7.140 mp.

Sursa Foto main: Adevărul

Adauga comentariu