Oprișan prevede dezastrul și cere demisia lui Liviu Dragnea

Rezultatul alegerilor de astăzi pare a fi unul dezastruos pentru PSD, iar capii partidului deja încep să sară unul la gâtul celuilalt. Prezent la București, Marian Oprișan a fost ferm și a arătat că Liviu Dragnea ar trebui să demisioneze. Firește, în contextul în care partidul este pe lista pierzătorilor.

Oprișan le-a declarat jurnaliștilor că, în cazul în care PSD va obține un scor de sub 30, atunci Liviu Dragnea trebuie să plece. „Dacă PSD ia sub 30% și pierde alegerile, atunci Dragnea trebuie sa demisioneze. Cu programul nostru de guvernare trebuia să câștigăm alegerile”, a spus Marian Oprișan.

Nu este pentru prima dată când Oprișan cere demisia unui coleg social democrat. Ieri, Oprișan a comunicat oficial că e cu ochii pe... Virginel. „Senatorul Virginel Iordache din Suceava care a cerut, abuziv, să fie transportat cu elicopterul SMURD la București pentru a fi tratat de o afecțiune minoră, o enteroviroză. Îi cer acestuia, urgent, demisia de onoare din cadrul PSD, dar și din funcția de senator, ca urmare a erorii grave de conduită și a deserviciilor de imagine aduse echipei social-democrate”.

Adauga comentariu