Oprișan a pierdut procesul cu IPJ Buzău

Numai cine nu gonește nu greșește, ca să parafrazăm una din frazele folosite de președintele Consiliului Județean Vrancea. Astfel, judecătorii au decis că șoferul Marian Oprișan chiar a încălcat legislația rutieră în județul Buzău, la finele anului 2017. Potrivit Opinia Buzău, în urmă cu aproape doi ani, Oprișan a fost prins pe raza localității Oreavu, pe DN2 E85, având o viteză de 191 de kilometri pe oră.

Polițiștii de la rutieră nu s-au uitat la altceva decât la litera legii: după ce a fost filmat de radar, președintele PSD Vrancea a fost oprit și amendat cu 2.900 de lei, iar permisul i-a fost reținut pentru trei luni. A contestat procesul verbal, însă ieri a fost dată o primă soluție, nu tocmai favorabilă.

Respinge plângerea contravenţională formulată de contestatorul OPRIȘAN MARIAN, în contradictoriu cu intimata Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău împotriva procesului verbal de contravenţie seria PBZX nr. 155622/29.11.2017 ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Râmnicu Sărat”, se arată în hotărâre. 

Oprișan mai are un dosar similar, în județul Gorj, semn că dumnealui și respectarea regulilor de circulație sunt ca două linii paralele. 

Adauga comentariu