Oprișan, întrebat despre terenul pe care mama sa îl deține împreună cu baronii condamnați pentru corupție Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu: „Mama mea sunt eu, da?”. VIDEO

Declarație șoc a președintelui Consiliului Județean Vrancea, care recunoaște că o folosește pe mama sa drept paravan pentru afacerile pe care chiar el le derulează. Întrebat de echipa „România, te iubesc”, care e treaba cu terenul pe care Lucia Gherarde îl deține în co-proprietate cu baronii Nicușor Mazăre și Nicușor Constantinescu, ajunși în pușcărie pentru fapte de corupție, Marian Oprișan a afirmat clar și răspicat că „Mama mea sunt eu!”.

„- Cum a ajuns mama dumneavoastră să intre în parteneriat cu Radu Mazăre, cu Nicușor Constantinescu, să cumpere acel teren care apare în declarația de avere a lui Nicușor Constantinescu?
- Pentru că am vorbit mai mulți atunci din acest punct de vedere și pentru faptul că voiam să ne construim un apartament în Capitală... prin asociere am ajuns, cum să spun...
- Deci practic erați dumneavoastră, nu mama dumneavoastră...
- Eu am mai spus-o și public: mama mea sunt eu, da? Ca să nu avem niciun fel de discuții!”

Imaginile publicate de echipa PRO TV au fost filmate la ultimele manifestări care au avut loc la Mausoleul Eroilor din Mărășești. Se poate vedea stilul inegalabil al lui Oprișan, părintesc și grijuliu, dar și modul amical în care acesta o ține de mână pe jurnalista PRO, ca un adevărat stăpân al domeniului. Pentru că, nu e așa, președintele PSD Vrancea deține controlul total în județ. Inclusiv în ceea ce privește afacerile mamei sale pensionare. 

Echipa PRO TV promite o toamnă fierbinte:

„Să tot fie 10-15 ani de când Marian Oprișan explică lumii întregi că mama e cea care deține averea familiei. Mașinile de lux? Cadou de la mama! Domeniul impresionant? Evident, un dar de la doamna Lucia Gherarde. Altfel, pensionară. 

Aceeași doamnă apare și în declarația de avere a lui Nicușor Constantinescu - fost președinte al Consiliului Județean Constanța, închis în acest moment, alături de Radu Mazăre, Elan Schwartzenberg și Sorin Strutinsky, drept coproprietara unui teren din București. 

Paula Herlo s-a dus cu treabă la evenimentul "Vrancea Eroică". Și, printre două acorduri nostalgice, care amintesc de eroismul ostașilor căzuți în Primul Război Mondial, l-a întrebat pe Marian Oprișan care e legătura dintre mama domniei sale și cei pomeniți mai sus. 

PS: apropo, povestea județului Vrancea o vom spune, pe larg, în noul sezon România, te iubesc!”.

Sursa Video: PRO TV

Adauga comentariu