Oprișan, în fața oficialităților din județ și a invitaților din străinătate: „Eu sunt obișnuit cu fluierăturile”

Focșaniul a fost „în straie de sărbătoare la 157 de ani de la Unificare”, însă nu toate distracțiile au fost pentru muritorii de rând. Vineri, după ce s-au deschis oficial Zilele Municipiului Focșani, mai pe seară, pe răcoare, o serie de oficialități din județ, dar și oaspeți din străinătate au participat la un spectacol de cântece, jocuri și voie bună la un restaurant din Focșani.

Distracția a fost deschisă de Marian Oprișan, care a ținut să le spună câteva cuvinte invitaților și artiștilor. Bineînțeles, fără prea mare legătură cu ceea ce se sărbătoarea, ci cu câteva din durerile pe care președintele PSD Vrancea le are de ceva timp. Concluzia ar fi că PSD este bun, s-a uitat dumnealui în istorie și astfel a înțeles de ceea ce au nevoie vrâncenii.

La mulți ani Focșani, cetatea noastră plină și încărcată de istorie. Așa cum bine știți, eu întotdeauna am pledat pentru temeinicia cu care oamenii politici trebuie să cunoască istoria, pentru că dacă nu ne cunoaștem istoria nu putem lua nicio decizie sănătoasă și bună pentru viitor. De aceea, eu cred că într-o cetate rămân doar faptele celor care locuiesc în ea, împreună cu cei care au fost desemnați să conducă. Știți, adversarii noștri politici spun cam în felul următor: stimați cetățeni, PSD-ul v-a furat de 20 de ani. Dați-ne și nouă șansa asta! V-am spus acest lucru, pentru că eu sunt obișnuit cu fluierăturile, de regulă. Și că e bine ca niciodată să nu ne înșelăm.

Și toată lumea are dreptul să se înșele din acest punct de vedere. Eu vă doresc multă sănătate, îl felicit pe primarul municipiului Focșani pentru toată activitatea sa și pentru toate lucrurile bune pe care le-am făcut împreună în această perioadă. Cred că ne vom duce la bun sfârșit misiunea noastră și vom face tot ce am promis pentru municipiul Focșani. Și o spun cu toată responsabilitatea: este important ca să vedem și să deschidem ochii peste vremurile pe care le parcurgem. Pentru că e regretabil că mai nou minciuna este crezută în dauna adevărului. De aceea eu cred cu toată forța și o spun cu toată responsabilitatea: fie ca adevărul și dragostea să învingă ura și minciuna. La mulți ani, Focșani, să vă dea Dumnezeu multă sănătate!”, a încheiat Oprișan, într-un soi de aplauze.

Sursa Foto: Captură Video Atlas TV

Adauga comentariu