Oprișan despre viață și planuri: „Nu candidez la funcția de președinte al partidului. Dar n-ai cum să știi, pentru că, repet: în ranița oricărui soldat se află bastonul de mareșal”

Social democrații se întâlnesc astăzi într-un nou Comitet Executiv, astfel că vocile mai importante din PSD sunt întrebate despre planurile de viitor și despre situația partidului. Printre cei interpelați de jurnaliștii din presa centrală se numără și liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan. Acesta a răspuns la câteva întrebări legate de calitățile Vioricăi Dăncilă, referitor la funcțiile de conducere din PSD sau despre candidatul partidului la alegerile prezidențiale. Președintele Consiliului Județean Vrancea a părut că vizează funcții mult mai importante decât conducerea PSD.

Doamna premier, prin analizele și prin modul în care s-a comportat în ultima perioadă, a demonstrat clar că e un lider politic important și care are lucruri importante de spus pentru România. Și doamna Viorica Dăncilă și alți colegi pot îndeplini cu succes funcția de președinte al Partidului Social Democrat”, a spus acesta.

În ceea ce îl privește, Oprișan a spus că „Nu candidez la funcția de președinte al partidului. Dar n-ai cum să știi, pentru că, repet: în ranița oricărui soldat se află bastonul de mareșal”.

Jurnaliștii i-au replicat că și Liviu Dragnea a avut „un baston de premier și nu a mai apucat să îl folosească”, moment în care Oprișan a părut un pic încurcat. Și-a revenit și a spus nimic: „Haideți să vorbim numai de bine”.

Cât privește candidatul la alegerile prezidențiale, președintele CJ Vrancea opinează că cel mai bun ar fi cineva serios, puternic, cu reale calități și care să își iubească țara. are PSD astfel de oameni? „PSD a avut întotdeauna candidat la prezidențiale și de două ori în istoria post decembristă a României am avut chiar și preșidenția țării”, a explicat liderul PSD Vrancea.

Adauga comentariu