Oprișan dă aproape 2.500 de euro pentru a afla ce scrie presa despre el

Administrația de succes cu cheltuială se ține. Consiliul Județean Vrancea a găsit prin sertare și sertărașe ceva mărunțiș și a încredințat direct un contract pentru a primi în timp cât de cât real informații despre articolele care apar zilnic în presă.

11.664 de lei - adică 2.452,48 de euro costă județul serviciile de monitorizare a presei scrise centrale, locale și site-uri web. Pe lângă aceasta, câștigătorul încredințării directe, Agerpres, trebuie să dea seama și în ceea ce privește fluxul propriu, dar să trimită și alerte SMS de câte ori apare un cuvânt cheie. Contractul este încheiat pe 8 luni, cel mai probabil fiind „sărite” primele patru din an din cauza întârzierii cu care a fost votat bugetul. Aceasta înseamnă o cheltuială de 1.458 lei pe lună. Nici mult, nici puțin, suma fiind asemănătoare cu cea pe care o varsă CJ Vrancea ziarului de casă PSD pentru diverse servicii de publicitate.

Aflăm de pe SEAP și ce trebuie să facă Agepress în fiecare zi pentru satisfacția clientului: „Monitorizarea constă în monitorizare de presă scrisă centrală, locală, siteuri web și monitorizarea fluxului de știri AGERPRES pe domeniul de interes al BENEFICIARULUI și include două rapoarte zilnice de monitorizare, în format HTML și PDF, pe cuvintele cheie indicate de BENEFICIAR. Monitorizarea de presă este livrată astfel : - monitorizarea de presă centrală (ziua în curs – document scanat și txt ), fluxul de știri AGERPRES (ziua precedentă – textul articolului) și web (ziua precedenta – link și txt) începând cu ora 7.00 - monitorizarea de presa locală (ziua în curs – document scanat și txt) începând cu ora 13,00. Alertele prin SMS vor fi trimise ori de câte ori vor exista știri de interes pentru beneficiar în mediul online. Pachetul de SMS-uri este în limita a 416 de bucăți pe lună. Prețul este compus din: - preț monitorizare: 1.250 lei/lună + TVA - preț 416 bucată SMS - 208 lei + TVA. Preț SMS(bucată) - 0,5 lei+ TVA”.

Adauga comentariu