Oprișan a admis că este vânător înrăit, dar neagă că i-ar cunoaște pe cei de la Tel Drum, cu care s-a mânjit cu șorici de porc mistreț

Cel mai iubit dintre vrânceni a recunoscut astăzi că adoră să ucidă animale, declarându-le în acest sens reporterilor de la Mediafax „că a participat la zeci de partide de vânătoare”. Marian Oprișan le-a spus însă reporterilor că nu îi cunoaște pe toți cei cu care a vânat cot la cot, astfel că habar nu are că unii dintre partnerii „in crime” ar fi șefii Tel Drum. „E o chestie privată, ce treabă am eu? Eu am participat la zeci de partide de vânătoare. Nici nu îi cunosc pe șefii Tel Drum. Credeți că eu i-am întrebat pe fiecare cum îi cheamă, dacă am fost la vânătoare. Habar nu am. Am fost acolo, au fost și la mine colegii mei din echipă. Nu înțeleg. E o chestiune privată. Ce legătură are una cu alta, ce relevanță are chestia asta? Ce demonstrează? Întrebați-l pe domnul Dragnea, eu ce legătură am cu povestea asta?”, a spus Oprișan pentru Mediafax.

În filmul publicat de Rise Project, #Teleormanleaks, „Ghici cine a participat la măcel”, apar în diferite secvențe și ipostaze aproape toți greii PSD: Liviu Dragnea, Petru Frătean, Constantin Niță, Adrian Țuțuianu, Dan Nica, Nicușor Constantinecu, Dumitru Buzatu, Paul Stănescu, Ioan Mang. Totodată, în imagini sunt și câțiva dintre directorii Tel Drum: Petre Pitiș, director general, Mircea Vișan, director tehnic, și Dacian Pene, fost director mecanizare.

Adauga comentariu