Olguța Vasilescu, reacţionează după declarațiile lui V. Dîncu: "Asta spune o 'nesimțită' care nu a pierdut niciodată alegerile când a fost pe vreo listă"

Ce s-a gândit Cozmin Guşă? Să îi ia apărarea lui Vasile Dîncu în faţa "reacţiei nesimţite" a unor lideri PSD. Doar că atunci când Guşă îţi ia apărarea te afundă mai adânc în mizerie.

Dovadă şi reacţia Olguţei Vasilescu atât la afirmaţiile lui Dîncu, cât, mai ales, la cele ale lui Guşă:

„Acum cativa ani, un lider PSD, dintr-un judet in care partidul nu sare de genunchiul broastei de la revolutie incoace, se chinuia sa ne convinga sa citim un studiu facut de Vasile Dancu in care se explica "pe larg" de ce pierduse el alegerile. A fost o bascalie generala din partea liderilor care castigasera alegerile cu scoruri cu 4, cu 5 sau chiar cu 6 in fata. "Dar unul care sa te fi invatat cum sa castigi, n-a avut?" Acum urmaresc, in parte amuzata, in parte enervata, insistenta "strategului" care s-ar vrea lider al partidului, fiindca (nu-i asa?) il califica "anvergura" si "cultura politica" sa fie sef. El, care nu a reusit sa ia mai mult de 7 la suta la Cluj si care a fost mana dreapta intr-un guvern condus de Ciolos! Pai, poate exact "anvergura" l-a tras in jos, la scoruri de rasul curcilor. Fiindca si oltenii si moldovenii si ardelenii au, in general, aceleasi probleme care ii preocupa. Iar solutiile partidelor sunt nationale. Poate ca de vina e organizarea, comunicarea cu oamenii sau, in multe cazuri, chiar blatul cu adversarii politici. Fotbalul se face pe goluri si politica pe voturi! Asta spune o "nesimtita" care nu a pierdut niciodata alegeri cand a fost pe vreo lista sau a candidat uninominal si care nu accepta lectii si jigniri de la unii care isi inchipuie că politica inseamna blaturi, dosare si discursuri sforaitoare!”, scrie Olguța Vasilescu pe Facebook.

Cozmin Gușă, membru al PSD, susține că atacul liderilor PSD la adresa lui Vasile Dâncu, după ce acesta a spus că partidul nu are șanse de revenire, reprezintă un act de ”nesimțire” și o nouă dovadă că partidul nu caută o reformă.

”Vasile Dancu, pesedistii si ... NESIMTIREA!

Vasile Dancu a sugerat zilele trecute ca victoriile PSD in cateva judete din Sud populate majoritar de asistati social sau de romani usor de manipulat din pricina pregatirii intelectuale precare, n-au mare relevanta in lupta electorala nationala, nefiind indestulatoare pentru castigarea alegerilor. Orice sociolog incepator stie ca acest lucru, dublat de faptul ca un partid mai are si-o conducere centrala NE-PRESTIGIOASA (ca sa ma exprim eufemistic , are de fapt o mare problema de agregare a majoritatii cetatenilor inspre sustinere.

Si totusi, reactia virulenta, NESIMTITA (si publica!), impotriva lui Vasile a catorva lideri judeteni "suspecti" c-ar avea o pregatire similara cu electoratul lor local descris mai sus, spune tuturor celor interesati ca PSD e inca foarte departe de o posibila revenire. Reactia normala a unor politicieni chiar fara pregatire, dar cu "scaun la cap", ar fi fost sa-l invite pe cineva de talia lui Vasile Dancu si sa-l roage sa le explice mai bine ce-a vrut sa zica, sa le "deseneze" eventual niste solutii fezabile de iesire din aceasta zona "gri". Asta ar fi fost in mod clar o solutie care-ar fi convins , pe de o parte, sustinatorii seriosi ca PSD incepe sa se schimbe in bine, pe de alta parte, le-ar fi dat dureri de cap lui Klausica&Lucovid&Compania, care-ar fi putut pricepe ca pesedistii se-apuca de treburi serioase, deci s-ar putea ca "galbejitzii" lor sa aiba probleme la alegerile care vin, in conditiile in care liberalii apar deja in poza publica si "proshti si hotzi".

Eeee, cum cei informati stiu ca asta este de fapt marea problema "nationala", ei nu se mai mira ca Vasile Dancu este atacat in presa platita din bugetul partidului, exact de catre cei care-ar trebui sa-l apere si sa-l convinga sa se implice mai mult.

Marcele, asa ca n-ai stiut ca unii dintre colegii tai il vor injura PUBLIC pe Dom' Profesor?!”, scrie Cozmin Gușă.

 

Susține Ziar de Cluj!

Timp de aproape 10 ani, ți-am oferit gratis articolele noastre. A venit timpul să devenim parteneri. Ziar de Cluj va implementa în curând abonamentul de 10 lei pe lună pentru toți cititorii. Pentru toți cititorii care ne respectă curajul și experiența.

Adauga comentariu