Oferte de nerefuzat! Vara aceasta studenții vrânceni pot lucra în Germania iar o firmă din Spania caută 900 de culegători!

Studenții care vor să muncească în perioada vacanței de vară, câștigând astfel un ban cinstit, o pot face acum nu în România, ci chiar într-una dintre cele mai dezvoltate țări din spațiul european, Germania. AJOFM anunță începerea perioadei de înregistrare a aplicației, însă tinerii trebuie să îndeplinească anumite condiții.


Pentru a munci în țara lui Goethe, este necesar ca studenții să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, să urmeze cursurile de zi a unei facultăți, fie de stat, fie particulară și acreditată conform legii, și să aibă cunoștințe bune ori foarte bune de limbă germană.


Din păcate pentru studenții care vor să își petreacă vacanța din acest an lucrând în Germania, programul pune la dispoziție doar 30 de posturi la nivel național. Vestea bună este că studenții vor avea cazarea și masa asigurate, astfel încât pot pune și ceva bani deoparte. Așadar, studenții cu domiciliul în Vrancea ar putea munci în domeniul hotelier – gastronomic, în restaurantele tip fast-food, industrie și în domeniul serviciilor.


Înregistrarea se va desfășura în perioada 13 ianuarie – 14 februarie, de luni până joi între orele 10.00 – 15.30 și vineri între 10.00 – 13.00 la sediul AJOFM Vrancea din Bukevardul Unirii 53A din Focșani. Mai multe detalii se pot afla la numărul de telefon 0237224677 și pe site-ul www.anofm.ro la AJOFM Vrancea – Comunicare – Materiale informative.


În contrapondere, dacă putem spune așa, sunt puse la „ofertă” și 900 de locuri de muncă în agricultură, de data aceasta în țara lui Cervantes. Cei interesați, cu deprinderi reale în recoltarea căpșunilor, zmeurei, murelor și afinelor, au acum posibilitatea de lucra în regiunea Huelva, localitatea Almonte din Spania.


Nu vă bucurați! Oferta este valabilă cu anumite condiții! Astfel, se caută 600 de femei și 150 de cupluri cu vârsta cuprinsă între 18 și 50 de ani,însă, ce-i drept, nu este obligatorie cunoașterea limbii spaniole. Se va încheia un contract temporar de 3, 6 ori 9 luni, cu perioadă de probă timp de 15 zile, urmând ca cei selectați să înceapă treaba de la 1 martie 2020.


Pe de altă parte, cazarea este gratuită, transportul de asemenea (doar dus) dar lucrătorul va plăti utilitățile, estimate la 1,73 euro pe zi. Că veni vorba, cei care vor alege să plece în Spania vor fi remunerați cu 39,33 de euro pe zi, orele suplimentare vor fi plătite cu 6,67 euro brut pe oră.


De asemenea, persoanele noi au un bonus de 0,70 cenți pe zi în timp ce cele care au mai lucrat la firmă vor primi 0,80 de cenți pe zi. Termenul limită de depunere a dosarelor este 1 martie, doritorii putând obține mai multe informații la AJOFM Vrancea.

 

 

Adauga comentariu