Oferta Airbnb în Focșani

Cei care doresc să viziteze minunățiile din Focșani pot apela la cazarea neconvențională oferită prin intermediul Airbnb la noi în oraș, dar „în limita locurilor disponibile”. Dacă am căutat cu simț de răspundere, în Focșani există doar șase oferte pe Airbnb. Probabil nu e nici mare cerere. În județ, de exemplu, am găsit locuri de cazare în câteva pensiuni de la munte, ceva mai numeroase. În Focșani sunt trei proprietari care închiriază pe Airbnb o singură cameră: City centrum one bed flat to rent, Roro's Studio și Nadicenter Focșani. Pentru toate cele trei locații se arată că este vorba despre un dormitor cu un pat și o baie separată, toate închiriate pentru maxim două persoane. Prețurile încep de la 149 lei/noapte și pot ajunge până la 164 de lei.

Focșaniul are la ofertă pe Airbnb și trei apartamente care pot fi închiriate ca atare: City Center Apartment-parking-WIFI, Central Park Apartament și Orchid Apartment. Ultimele două au – potrivit anunțului gazdelor – capacitate de a găzdui patru persoane în două camere, la prețul de 116 și, respectiv, 201 lei/noapte. Al treilea apartament închiriat „cu totul” are la rândul lui două dormitoare, dar în anunț se arată că ar fi pentru doi vizitatori, la prețul de 119 lei/noapte. „The apartment is all yours during your staying, so please feel like home!”, asigură gazdele. Ar fi cazul, dat fiind că o noapte de cazare aici ajunge cât cazarea la un hotel. Firește, totul cu măsură: fără petreceri, fără fumat, fără animale. Poate, cu copii. Dar nu în toate.

Focșani... și nu prea

O mai amplă paletă de oferte găsim pe Airbnb în ceea ce privește cazarea în afara municipiului reședință de județ. Cu toate acestea, în zona de munte – pentru că despre ea vorbim – se închiriază cabanele cu totul. Deci, mare diferență nu este între ceea ce se găsește pe Airbnb și alte platforme de închirieri. Marea majoritate a căbănuțelor sunt în zona Lepșa – Soveja, însă pe Airbnb se găsește și „Secluded Chalet by the Lake” – în Străoane. Vila are capacitatea de a primit 15 oaspeți, având șapte dormitoare – cu opt paturi în total – și 3 băi și jumătate. Totul, la 1.000 lei/noapte. Cabana Soveja are 7 dormitoare/paturi, șase băi și poate primi 14 persoane, cu 500 lei/noapte. Pe lângă facilitățile obișnuite, oaspeții de aici pot beneficia de transport gratuit la aeroportul Bacău, aflat la 62 kilometri de cabană.

Urmează oferta din Lepșa: Chalet Sapin – 459 lei/noapte (trei dormitoare, trei paturi, două băi, capacitate șase persoane); Vila Julia – 321 lei/noapte (4 dormitoare, cinci paturi, două băi comune, capacitate 8 persoane); Vila Paradis – 1.000 lei/ noapte (7 dormitoare, 9 paturi, două băi comune, capacitate 16 persoane); Vila Poiana – 600 lei/noapte (cinci dormitoare/paturi/băi, capacitate 10 persoane) și The Lost Paradise - 835 lei noapte, în cele opt dormitoare/paturi, cu șase băi, care pot găzdui 16 persoane.

Ultima locație care se găsește pe Airbnb atunci când cauți „Focșani” este „Tara - in the middle of the forrest”. Nu e în Focșani, ci în Vulcăneasa. Tara poate găzdui – potrivit sumarului de pe site-ul de închirieri - 16 persoane. Are șapte dormitoare cu 13 paturi, fiecare dormitor având baie proprie. Prețul este de 41 lei/noapte.

 

Adauga comentariu