O tânără din Vrancea a născut chiar în mașina care o transporta la spital!

În dimineața de sâmbătă, 18 ianuarie, la ora 03.30, pompierii Secției Adjud au fost solicitați să intervină de urgență în localitatea Ciorani. Misiunea salvatorilor era să ajute o tânără gravidă de 24 de ani care avea dureri.


O ambulanță SMURD s-a deplasat imediat la fața locului iar paramedicii au preluat femeia pentru a o transporta la spital. Însă copilul din burtică avea alte planuri. La aproximativ jumătate de kilometru de domiciliul tinerei, nașterea s-a declanșat.


Paramedicii au fost puși în fața unei situații cu care nu semai confruntaseră. Ei au cerut sprijin de specialitate dar micuțul voia să iasă. Astfel, până la sosirea unui echipaj SAJ, paramedicii au sistat nașterea. La ora 4.00, mămica a dat naștere unei fetițe sănătoase de 2,4 kilograme.


„Tânăra mamică a fost transportată cu ambulanța SMURD la spitalul din Adjud. Aceasta era foarte fericită că nașterea primei fetițe a decurs bine. Părinții mai au trei băieței. Întâmplarea a fost de bun augur fiindcă cei trei colegi paramedici și-au exprimat dorința de a fi și nașii fetiței iar unul dintre aceștia tocmai ce a aflat că va fi tătic. Felicitări mămicii, colegilor paramedici și echipajului SAJ!”, se arată pe pagina de Facebook a ISU Vrancea.

 

Adauga comentariu