O nouă „Bookurie fără etichetă”: Rotaract Varana vă așteaptă la târgul de carte caritabil. Donațiile vor fi folosite pentru a ajuta un elev cu probleme locomotorii

Duminică, Clubul Rotaract Varana Focșani organizează „Bookurie fără etichetă”, târgul de carte caritabil ajuns la a IV-a ediție. Evenimentul are ca model proiectul „Blind date with a book/ Date a book” din SUA, cu ajutorul donațiilor membrii Rotaract dorind să ajute un tânăr care are nevoie de un calculator sau un laptop. De altfel, în fiecare an, scopul târgului organizat a fost de a ajuta diferite persoane.

În urma acestei acțiuni ne dorim să achiziționăm un computer pentru un elev in varsta de 15 ani cu rezultate bune la școală, dar un nivel social scăzut, care își dorește o carieră în IT, condiționat fiind de problemele locomotorii neputând întreprinde o altfel de muncă. Ne puteți ajuta în atingerea scopului cu o donație minimă recomandată de 10 lei în schimbul unei cărți”, spun cei din Rotaract Varana.

Până sâmbătă însă, partnerii Rotaract Varana - Branko-Coffee To Go și Biblioteca Județeană “Duiliu Zamfirescu” Vrancea vă așteaptă să donați o carte, care mai apoi va fi ambalată pentru a fi pusă la dispoziția celor interesați de târg. Ca de obicei, cărțile de la „Bookurie fără etichetă” sunt o surpriză: ambalarea lor se face în așa fel încât să nu se vadă coperta (titlul, autorul etc.). „Pe acel ambalaj vor fi trecute câteva informaţii orientative despre carte, care includ genul cărţii, precum şi cuvinte cheie în legătură cu subiectul abordat de autor”, ne spun tinerii din Rotaract.

„Bookurie fără etichetă” va avea loc începând cu ora 10:00 în Focșani Mall.

Adauga comentariu