O firmă înființată de niciun an a câștigat primele lucrări pentru Stadionul Mândrești

Noi firme vin din spate pentru a lua o bucată de cașcaval din bugetul Focșaniului. Primul contract pentru reabilitarea Stadionului Mândrești a fost atribuit unei societăți din Râmnicu Vâlcea, valoarea lucrărilor fiind de peste 6.500 de euro. La licitație se înscrisese și firma locală Global Proiect, însă prețul mult scăzut de Impact Engineering&Consulting nu a putut fi detronat.  

Societatea din Râmnicu Vâlcea se ocupă de „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”, însă este greu de spus ce calitate au lucrările pe care le execută, în condițiile în care este practic nouă pe piață, dat fiind că a fost înființată abia în septembrie 2018. De la Primăria Focșani va lua 31.500 lei fără TVA pentru hârțogăraia aferentă proiectului de la Mândrești. Este vorba despre documentația de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI), documentații necesare obținerii avizelor și acordurilor aferente obiectivului „Amenajare gradene, vestiare, iluminat, irigații, supraveghere video, suprafață de joc Stadion Mândrești”.

Estimate inițial la 42.016,8 lei fără TVA, lucrările ar trebui să fie gata în termen de „45 zile de la data emiterii ordinului de începere a prestațiilor”.

Adauga comentariu