Nu toată lumea se pricepe la afaceri. Societatea iubitei celor mai importanți oameni din Focșani, pe minus absolut încă de la înființare

Cum toate societățile și-au făcut publice datele financiare aferente anului 2017, am aruncat un ochi pe firma deținută de Lucreția Dumbravă, care cochetează cu domeniul confecțiilor din 2015. În urmă cu trei ani, actuala consoartă a primarului municipiului Focșani și-a înființat o micuță societate în Vânători, Dartelook SRL, capitalul social fiind de 200 lei, integral varsat, în 20 părți sociale a câte 10 lei fiecare. Fondator și administrator unic este, așa cum am arătat, Lucreția Dumbravă. Însă bilanțul contabil nu e deloc promițător. Zero cifră de afaceri, profit pe minus, iar datoriile depășesc orice imaginație. Noroc că nu are niciuun angajat:

Cum nimeni nu se grăbește în Consiliul Județean Vrancea cu declarațiile, putem doar bănui că doamna încă este angajată a instituției. Potrivit ultimelor date oficiale, din luna martie, un referent superior al CJ Vrancea - funcție pe care Lucreția Dumbravă o notase în 2017 - avea un salariu de bază de maxim 5.065 de lei. Acest venit corespunde gradației 5, iar minimul - pentru gradația 0, este de 4.066 lei. Concluzia ar fi că veniturile nu sunt o problemă în această situație, de aceea îți poți permite să te joci de-a confecțiile. 

Adauga comentariu