Nu mai vine la Focșani? Cazul Caracal strică planurile de campanie electorală ale Vioricăi Dăncilă!

Viorica Dăncilă era așteptată duminică la Focșani într- vizită de lucru ce însemna de fapt o lansare a candidaturii la prezidențialele de la sfârșitul acestui an. Vizita de la Focșani ar fi fost precedată de una similară la Bacău, însă, potrivit declarațiilor făcute de președintele PSD Bacău, Dragoș Benea, pentru Agerpres, premierul și-a anulat activitățile programate în județul vecin.


În Focșani, Viorica Dăncilă ar fi trebuit să se întâlnească mâine cu „eșalonul superior” din PSD Vrancea, în jurul orei 10.00, chiar în sediul consiliului județean după care ar fi urmat o conferință de presă. Și asta nu e tot. Astăzi la prânz, în Piața Unirii se pregătea de zor amplasarea unei scene și a unui sistem de sonorizare, ceea ce ne lasă posibilitatea să credem că evenimentul se dorea organizat la o scară mai mare.


Se pare că premierul și-a schimbat programul de lucru în urma scandalului legat de cazul crimei de la Caracal. Viorica Dăncilă și-a anulat nu numai vizitele în țară dar au fost anulate reuniunile Biroului Permanent Național (BPN) și Comitetului Executiv ale PSD ce ar fi trebuit să aibă loc luni. Mai mult, Dăncilă a propus chiar amânarea Congresului PSD stabilit pentru 3 august.


În aceste condiții, pare greu de crezut că premierul se va plimba mâine prin Focșani cu Marian Oprișan vorbind presei de minunile guvernării social-democrate, dând mâna cu oamenii și sporovăind despre capacitatea sa de a conduce România.

 

Adauga comentariu