Nu-i de joacă! În Vrancea curg sancțiunile pentru cei care nu respectă prevederile Ordonanței Militare nr. 3!

Cu Ordonanța Militară nu-i de joacă! În ultimele 24 de ore, forțe ale IPJ, Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea și Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, împreună cu efective ale Poliției Locale au făcut verificări la nu mai puțin de 1.505 persoane aflate în izolare la domiciliu.


Cum era de așteptat, s-au găsit și cetățeni care nu au respectatcondițiile de izolare, o persoană fiind amendată cu 5.000 de lei și introdusă imediat în carantină. În cadrul acelorași acțiuni, au fost aplicate 184 de sancțiuni contravenționale a căror valoare a depășit 419.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr.2 din 23 martie 2020.


„Activitățile demarate ieri, 25 martie, ora 12.00, pentru verificare respectării prevederilor Ordonanței Militare nr. 3, se vor desfășura zilnic în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică și cu sprijinul forțelor militare din cadrul Ministerului Apărării Naționale - Garnizoana Focșani”, se arată într-un comunicat al IPJ și IJJ Vrancea.

Adauga comentariu