Nu avem echipă de înot, dar avem un eveniment de amploare în Focșani: „Vrancea County Water Polo Tournament”

La nici un an de la inaugurarea Bazinului de înot din Focșani, orașul nostru va fi gazda unui eveniment sportiv la care vor participa echipe de polo din România, dar și din alte țări. Consiliul Județean Vrancea a scos la licitație un contract pentru atribuirea serviciilor de organizare a „Vrancea County Water Polo Tournament”, în parteneriat cu federația Română de Polo, care se va organiza între 23-27 aprilie 2019. Suma totală pentru aceste servicii a fost calculată la 250.950 lei fără TVA, ofertele fiind așteptate până pe 15 aprilie.

Evenimentul propriu-zis va avea loc pe parcursul a trei zile. Pe 23 aprilie este așteptată delegația României, va avea loc o ședință tactică la hotelul unde vor fi cazați, după care va urma un antrenament la bazin. A doua zi, pe 24, echipa României are programat un alt antrenament, după care poloiștii vor vizita câteva obiective prin oraș (sperăm noi să nu ne facem de râs. Din nou). Seara vor ajunge delegațiile din Republica Moldova, Belarus și Bulgaria. Pe 25 aprilie sunt programate antrenamente pentru toate echipele, va avea loc ședința tehnică a competiției și o conferință de presă. Ulterior, între 18.00 și 19.30 va avea loc prima competiție. Pe 26 ziua va începe cu antrenamente, competiția fiind programată a începe de la 17.00. Tot în această zi va avea loc și un dineu oficial. În ultima zi competiția va avea loc dimineața, de la 10.30, urmând ca festivitatea de premiere și conferința de presă de la final să se desfășoare de la 13.30.

Găzduirea și organizarea în Municipiul Focșani, județul Vrancea a unui turneu internațional de polo pe apă va ajuta la promovarea sportului pe apă în rândul vrâncenilor și, în același timp, va promova regiunea noastră pe plan internațional. ...Participanți la evenimente: reprezentanți Federația Română de Polo, echipele de juniori U17 de polo din România, Republica Moldova, Belarus și Bulgaria, precum și reprezentanți ai Consiliului Județean Vrancea”, se arată în caietul de sarcini.

Dacă ne întoarcem la bani, aflăm că societatea care va câștiga contractul trebuie să se ocupe de toată organizarea evenimentului. Aceasta include servicii de cazare și masă, dineu oficial, dar și transport de și la aeroport, de la Chișinău și retur, asigurare transfer de la locațiile de cazare bazinul de polo, precum și serviciile de publicitate și câte și mai câte: roll-up-uri, panouri, cadouri participanți, diplome, medalii, plachete, cupă, drapele, steaguri tip velă și asigurare mediatizare - „într-un ziar local”.

Adauga comentariu