Nini Săpunaru călărește din nou valul! Ludovic Orban l-a numit secretar de stat al Departamentului pentru relația cu Parlamentul!

Unul dintre „dinozaurii” Partidului Național Vrancea, Nini Săpunaru, fost președinte al filialei locale cu patru mandate de deputat la activ, între 2000 și 2016, revine pe firmament obținând o nouă și surprinzătoare „distincție” de la Guvernul Orban: secretar de stat al Departamentului pentru relația cu Parlamentul.


Intrat într-un con de umbră după 2016, pierde șefia PNL Vrancea pe care a deținut-o din 2005 în favoarea mai tânărului Cătălin Toma. Focșt șef al Vămilorșidoctor în economie, Nini Săpunaru a fost chiar propus ministru al Transporturilor de Crin Antonescu pe vremea Guvernului USL, în 2013. N-a fost să fie!


Iată că astăzi Nini Săpunaru renaște ca Pasărea Phoenix, din propria cenușă, și intră din nou în lumina reflectoarelor. Lucru ciudat, am spune, este că a fost acuzat în nenumărate rânduri de „colaboraționism” cu șeful PSD Vrancea, Marian Oprișan, din cauza contractelor pe care le primea firma sa de proiectare. După destrămarea USL devine iar luptător anti-PSD, însă își pierde treptat credibilitatea și influența. După o pauză de câțiva ani, Nini Săpunaru primește o nouă funcție importantă și o șansă de reafirmare în partid.

 

Adauga comentariu