Nicușor Halici iese la rampă: „Sper ca președintele statului să nu devină sabotorul României!”

Deputatul de Vrancea, Nicușor Halici, iese din nou la rampă cu declarații privind deciziile importante al zilei. De data aceasta, politicianul și-a exprimat opinia în legătură cu proaspăta nominalizare a lui Daniel Suciu și Răzvan Cuc la ministerele Dezvoltării și Transporturilor. Într-o intervenție la postul de televiziune Digi 24, Nicușor Halici crede că președintele nu ar trebui să ezite în fața propunerilor  făcute de Partidului Social Democrat.


„Acum cred că președintele țării nu mai are nici un motiv de amânare și sper că, măcar în ceasul al 20-lea, că de al 12-lea a trecut demult, să se gândească și la țara asta. Și avem aici în vedere lipsa unor ministri cu portofolii foarte importante în condițiile președinției Consiliului Europei. Numirea celor doi colegi este foarte importantă, mai ales în condițiile în care șeful statului clamează lipsa investițiilor și a absorbției de fonduri”, a spus Nicușor Halici.


În același context, deputatul vrâncean îi găsește lui Daniel Suciu nenumărate calități care îl recomandă pentru ocuparea postului de ministru al Dezvoltării: „A fost consilier județean, a lucrat în consiliul județean și în administrație publică. Din 201 este și parlamentar, a avut o legătură permanentă cu autoritățile publice locale și centrale, cunoaște cum funcționează administrația în ansamblul ei”, este de părere deputatul social-democrat.


Cât despre posibilul-viitor ministrul al Transporturilor, Răzvan Cuc, Nicușor Halici îi găsește pe dată și acestuia merite deosebite: „Nu s-a pus nici o o sintagmă pe Răzvan Cuc că ar fi fost incompetent. Eu îmi amintesc că Răzvan Cuc era tot timpul pe șantierele din România care erau gestionate de Ministerul Transporturilor. El nu a fost dat afară. S-a schimbat întregul guvern. Dacă pleca doar Răzvan Cuc, da, puteam să înțelegem... Știm că și în cazul altor miniștri din guvernele anterioare, chiar dacă au plecat datorită voinței partidului au venit după aceea pe portofolii. Ei nu au plecat din cauza incompetenței”.


În ceea ce privește promulgarea bugetului și plata mărită a alocațiilor pentru copii, deputatul de Vrancea s-a exprimat foarte clar: „De plătit, le vom plăti, dar nu majorate. Aici este ilogica președintelui preluată de la opoziție. Eu sper că președintele statului să nu devină sabotorul României”.

 

 

 

Adauga comentariu