Nicușor Halici crede în Viorica Dăncilă: „Este un om al consensului și al dialogului”

Deputatul vrâncean Nicușor Halici crede cu tărie în calitățile Vioricăi Dăncilă, calități care-i oferă acesteia capacitatea de a conduce Partidul Social Democrat pe mai departe. Nu ar trebui să ne mire acest lucru, întrucât și Carmen Avram a avut o revelație ascultând un discurs susținut de actualul premier al țării. Revenind, Nicușor Halici este de părere că „Viorica Dăncilă este un om echilibrat, un om al consensului și al dialogului, un om care ete deschis la orice propuneri”.


În ceea ce privește aerul schimbării care bate acum prin toate cotloanele partidului, președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților consideră că acum, mai mult ca oricând, trebuie să fie făcută o analiză la nivelul fiecărei organizații de partid din teritoriu.


„Mi se pare corect ca după un rezultat, așa cum a fost cel de la europarlamentare, partidul să facă o analiză serioasă, ceea ce a și început să facă, să reanalizeze doctrina politică și măsurile care trebuie luate pentru revitalizarea partidului. Mi se pare foarte gravă afirmația că Robert Negoiță a vândut alegerile în Sectorul 3.


Această afirmație trebuie lămurită, analizată foarte bine. Dacă lucrurile stau așa, trebuie luate măsuri. Nu cred că sunt lideri în partid care au făcut acest lucru. Rămâne să se analizeze în teritoriu rezultatele obținute la alegeri la nivelul fiecărei organizezații și să vedem care au fost resorturile care au dus la acest lucru”, a spus Nicușor Halici.


El a mai fost întrebat de ce social-democrațiiși ALDE nu au dorit să semneze pactul propus de președintele Iohannis. „Dacă președintele nu a considerat oportun să ia în calcul propunerile noastre, noi cum să ne ducem așa? Ăsta nu mai este un pact, este un dictat a unui om. Este clar că dacă tu dictezi ceva și nu vrei să te abați de acel lucru, nu mai este un pact”, a fost de părere deputatul vrâncean Nicușor Halici.

 

 

Adauga comentariu