Mulți veniți, puțini admiși. Fără personal nou în unele secții ale Spitalului Județean, după ce candidații nu au trecut de proba scrisă a concursului. Urmează proba practică și interviul

Jale la proba scrisă susținută joi de cei care doreau un post la Spitalul Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani. Atât de multe persoane s-au înscris, încât spitalul nici nu a putut organiza proba scrisă în incinta sa, din lipsă de spațiu. Însă în final au fost persoane care nici nu s-au mai prezentat la prima probă, iar marea majoritate a celor care au și răspuns la întrebările de concurs nu au reușit să obțină minimul punctaj 50. După afișarea rezultatelor, cei nemulțumiți puteau face contestații. Însă a existat o singură asemenea situație, iar comisia a considerat neîntemeiată opinia candidatului respins. 

Potrivit listelor definitive publicate de Spitalul Județean, pentru posturile de asistent medical debutant la Secția ATI au fost înscrise 6 persoane, toate fiind respinse, iar la Cabinet BFT a fost o situație similară: 4 înscriși, niciun admis. La bloc operator, au fost înscrise 17 persoane pentru postul de asistent medical debutant, una nu s-a prezentat, iar șase au fost admise. Pentru sala tratament au susținut proba trei persoane, una singură fiin admisă, iar la Neonatologie, din patru persoane, două au obținut punctaj de trecere. La cabinet NPI au fost admise două persoane din cele trei care au participat la concurs, iar la Secția de Ortopedie Traumatologie a fost o singură persoană admisă, din cele 9 ale căror dosare fuseseră acceptate. La Secția de Psihiatrie au vrut să fie asistent debutant nu mai puțin de 35 de persoane. Dintre acestea, doar trei au obținut mai mult de 50 de puncte la proba scrisă și au fost declarate admise.

La Chirurgie generală - 8 candidați înscriși, un admis; Chirurgie Plastică - 6 înscriși, un admis; Pediatrie - 5 înscriși, doi admiși; Cardiologie - 7 înscriși, un admis; ORL - 16 înscriși, trei admiși; Laborator BFT - 9 înscriși, doi admiși. Rezultatele complete al probelor scrise pentru asistenți medicali, aici.  

În cazul asistenților medicali la UPU, 6 înscriși, trei au fost admiși (lista completă, aici), iar pentru asistenți medicali farmacie 15 persoane au fost admise pentru a susține proba scrisă, însă de prezentat s-au prezentat 14 persoane. Dintre cei care au participat la proba scrisă, doar două au susținut proba practică. Rezultatele probei scrise, aici. Azi, candidații admiși la proba scrisă au susținut proba practică.

Alte posturi scoase la concurs de Spitalul Județean au fost cele de brancardieri în UPU: 7 candidați, doi au absentat, iar alți doi au fost admiși - lista completă, aici

Spitalul avea nevoie și de infirmiere, îngrijitoare și îngrijitori cu atribuții de brancardier pe mai multe secții. Și aici au fost depuse dosare multe, însă rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor. Chirurgie Infantilă: un candidat din cei doi înscriși pentru postul de îngrijitoare. În ceea ce privește postul de infirmieră debutantă, din 9 înscrise au trecut patru mai departe. La Chirurgie plastică: cinci candidați pentru postul de îngrijitoare, doar doi admiși. Alte cinci persoane au râvnit un post de infirmieră debutantă, însă doar una a trecut mai departe din cele patru care s-au prezentat efectiv la proba scrisă. La Ortopedie Traumatologie - patru candidați pentru postul de infirmieră debutantă, unul singur a obținut punctaj de trecere. La Neurologie - 7 candidați pentru postul de infirmieră debutantă, unul admis. Pentru Secția de Cardiologie a fost concurența mai mare: 16 persoane înscrise, 14 s-au prezentat la proba scrisă, însă doar două au fost declarate admise. Tot la această secție, trei persoane au dorit să fie îngrijitoare, însă doar una a trecut de proba scrisă. La Oncologie o singură persoană a susținut proba scrisă pentru postul de infirmieră și a fost admisă pentru a susține proba următoare. La Medicină Internă s-au înscris trei persoane pentru a fi îngrijitoare, punctaj de trecere fiind obținut de o singură candidată. În ceea ce privește postul de infirmieră debutantă, trei persoane s-au înscris și toate au trecut mai departe.

La Urologie, o singură persoană a fost declarată admisă la scris, din cele cinci care s-au înscris, însă în ceea ce privește postul de îngrijitoare, niciuna din cele două candidate nu a trecut de prima probă. Pentru blocul operator - îngrijitor cu atribuții de brancardier - o singură persoană a trecut de scris, din cele cinci înscrise, iar în Ambulatoriul Integrat niciunul din cei doi candidați pentru postul de îngrijitoare nu a fost admis. La TBC, din cele trei persoane înscrise pentru postul de îngrijitoare, una a fost declarată admisă, iar la Hematologie, din cele cinci, tot una va susține proba a doua de concurs. La Compartimentul Diabet nicio șansă să vină personal nou: din cele cinci persoane înscrise, toate au fost respinse la proba scrisă. Rezultate complete proba scrisă, aici.

Pentru postul de kinetoterapeut s-au înscris trei persoane, două s-au prezentat la scris, însă doar una a luat peste 50 de puncte și trebuie să se prezinte la interviu. Rezultatele, aici. Tot trei persoane s-au înscris și pentru un post de muncitor bucătar. Toți trei au rămas în concurs, obținând note de trecere la proba scrisă. Rezultatele, aici

În cee ce privește rezultatele obținute pentru posturile de simpli munictori, punctajele obținute la probele scrise peste așteptări. Aici au fost admise cele mai multe persoane, însă urmează proba interviului. Detalii, aici

Ultimile posturi scoase la concurs au fost cele de referenți de specialitate. La serviciul administrativ a candidat (și a fost admisă) o singură persoană, iar la serviciul achiziții au susținut proba scrisă trei persoane, toate obținând punctaj de trecere. Rezultatele, aici.  

Candidații admiși la aceste concursuri au proba următoare, interviul, pe 13 septembrie.

Adauga comentariu