Moș Crăciun s-a șmecherit! El nu a venit la Panciu cu sacul în spate, ci cu bugetul primăriei! Iulian Nica n-a zis nimic!

Ca orice primar care se respectă în preajma sărbătorilor, edilul orașului Panciu a alocat (de unde a avut, de unde n-a avut) bani și pentru focul tradițional de artificii. Ca și în anii trecuți, fiecare cetățean din localitate se poate zgâi pe cer în noaptea dintre ani, ca să vadă exploziile luminoase de pe cer. Primarele Iulian Nica a bătut palma cu BUSINESS TRUST SRL, societatea care va asigura focul de artificii pentru suma de 10.000 de lei fără TVA, timp de zece minute.


Prețul pare corect. Firma de pirotehnie a încheiat un contract similar și cu primăria din Ploscuțeni. Administrația locală de acolo va plăti doar 6.500 de lei pe artificii, însă acestea vor dura doar 5-6 minute, fiind de intensitate medie.


Primarul Iulian Nica se grijește serios de localitate în acest sfârșit de an. Pe lângă artificii, edilul a cheltuit 21.000 de lei pe decorațiuni luminoase și peste 23.000 de lei pentru cadouri, fie sociale sau nu. Iulian Nica nu s-a zgârcit când a venit vorba de felicitări. A dat cep la bugetul primăriei fără remușcări: 500 lei pentru CASA MEDIA, 946 și apoi 1.755 de lei pentru CASPRO PUBLICITATE, 12.000 de lei s-au dus în direcția KING NEWS 24 SRL care a oferit servicii de publicitate și informare. NORD-EST MEDIA va încasa 3.000 de lei (promovare și felicitări) iar MEDIA UNO a căpătat 17.714 lei (abonamente lunare și felicitări). Mai adăugăm la acestea și 2.815 lei, bani din care s-au achiziționat pixuri și agende, precum și 1.739 de lei- produse de protocol (o alună, o măslină etc)


Iată că primarul Nica a reușit să împace pe toată lumea, cuprins, fără tăgadă, de spiritul Crăciunului. Deși se văita de bani pe la mijlocul anului, până la urmă a scos-o la capăt și de data aceasta.

 

 

Adauga comentariu