Mișcarea #Rezist îl trage de urechi pe Dacian Cioloș pentru legăturile cu „fiul unui torționar de miliție”. #Rezist: „Jos labele de pe România!”

Dacian Cioloș este arătat cu degetul și de către Mișcarea Rezist, după ce a apărut informația potrivit căreia în spatele Partidului PLUS se află un fost securist. Eminența cenușie a partidului lui Cioloș este Alexandru Iordache, fost maior de la Direcția de cercetări penale din cadrul Securității.

Iată punctul de vedere al Mișcării Rezist cu privire la legătura dintre Dacian Cioloș și fosta Securitate:

Am tăcut când "gurile rele" spuneau că Dacian e fiu de milițian, la fel ca Dragnea.
Am tăcut când "gurile rele" spuneau că Dacian a fost membru Vatra Românească, organizație a cărei apariție a fost facilitată de foști ofițeri ai Securității.
Am tăcut când "gurile rele" spuneau că Dacian a lucrat întreaga lui carieră exclusiv la stat, încă din 1994.
Am tăcut când Dacian s-a apucat să facă pe gentlemanul cu o vită arogantă care îl ignoră pe Președintele României votat de peste 6 milioane de români.
Am tăcut pentru că în jurul RO100 și MRI s-au strâns niște oameni aparent valoroși, cu principii sănătoase, oameni care pot schimba România în bine. Oameni noi.
Am tăcut pentru că nu ne plac tătucii și nu avem încredere în partidele conduse de tătuci, așa cum sunt PSD, ALDE și UDMR.
Dar, Daciane, când spui că "sigur se poate 'demonstra' că există cel puțin o legătură între oricare dintre noi și Securitate" noi îți spunem să mai tai dracului din ele că întreaga ta viață, activitate și carieră reprezintă o serie lungă de astfel de "demonstrații".

Reprezentații #rezist amintesc și despre accidentul pe care l-a săvârșit fiul lui Alexandru Iordache în 2001 și apoi a scăpat basma curată pentru că tata a intervenit unde trebuie. Secretarul general al partidului condus de Dacian Cioloș este Iordache Adrian Alexandru (”managing partner” la „Iordache Partners”) și fiul fostului nostru anchetator, ”maiorul Alexandru”, de la Serviciul de anchete penale al Securității Municipiului București. Presa locală scria în 2001 că Adrian Iordache, ”un șofer de 23 ani posesor al unui jeep Mitsubishi Pajero cu numărul B-35-PAJ” a accidentat un polițist în misiune, pe motocicletă, în stațiunea Mamaia. Victima, plutonierul de poliție Stoian a fost convins de către Alexandru Iordache să nu depună plîngere, pentru a aplana un posibil dosar penal.  

Iată ce spun reprezentanții Mișcării Rezist despre acel accident:

Uite, Daciane, ăsta din captură e omul cu care te-ai asociat! Ce coincidență nașpa să te asociezi cu o beizadea, cu fiul unui torționar de miliție, cu unul care la începutul anilor 2000 își permitea să se plimbe cu un SUV de top și care dacă făcea accident îl chema pe tăticu' să mușamalizeze.

Tu, Dacian Cioloş, nu ești un om nou.

Facem o greșeală? Poate că da, poate că nu. Și în război erau cazuri în care medicii preferau să salveze o viață amputând un picior sau o mână chiar dacă nu erau siguri 100% că e necesar.

Ce e însă 100% necesar pentru România e ca toți ăștia care aveți sau ați avut legături cu PCR, comuniști, securitatea, miliția, torționarii, turnătorii să vă dați în spate din administrația publică și din politică. TOȚI! Faceți ce vreți voi în mediul privat.

Jos labele de pe România, nu vă mai tolerăm și nu vă mai înghițim indiferent de culoare politică pe care o reprezentați. Nu ne mai prostiți cu securiști buni și securiști răi, cum vă prindem, cum vă ardem.

Speranța noastră e ca PLUS să aibă puterea să treacă peste acest incident nefericit și să aibă înțelepciunea pe viitor să dea la o parte orice membru care se va dovedi că e compromis, indiferent de cât de dureroasă va fi despărțirea.

#REZIST #oameninoi

 

Sursa Foto: Facebook

Adauga comentariu