Mircea Adam, un consilier județean de contact

Mircea Adam se află la primul mandat de consilier județean din partea PSD și este angajat ca inspector de specialitate la DGASPC Vrancea (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului). Mircea Adam mai face parte din consiliul de administrație al Societății de Transport Public Focșani și este membru în Autoritatea de Ordine Publică Vrancea, făcând parte din Comisia de planificare, stabilire și evaluare a indicatorilor de performanță minimali.

Potrivit ultimei sale declarații de avere, Mircea Adam nu deține case și terenuri pe numele său ori alte bunuri, însă are două credite la bănci, scadente în 2021, în valoare de aproape 28.000 de lei. Pe lângă salariul obținut de la DGASPC – 17.621 lei, Mircea Adam a mai încasat, în anul 2016, 13.824 lei – indemnizație de membru în C.A. al Societății de Transport Public Focșani și 4.625 de lei – indemnizație de consilier județean.

În ultimul și singurul raport de activitate (iunie 2016 – decembrie 2016) publicat pe site-ul CJ Vrancea, Mircea Adam arată că „principalul meu obiectiv, este acela de a îmi îndeplini cu succes sarcinile care îmi revin în calitatea de consilier județean și de a reprezenta cît mai bine interesele cetățenilor județului Vrancea”. Țeluri ambițioase care dau al naibii de bine pe hârtie. În rest, Mircea Adam participă la toate ședințele comisiei de specialitate din care face parte, la toate ședințele de plen ale CJ Vrancea dar a și dezbătut vârtos, în cadrul acesteia, rapoartele de specialitate pentru proiectele de hotărâri.

Conform aceluiași raport de activitate, Mircea Adam ne lasă să înțelegem că și-a tocit picioarele până la fund mergând pe teren și discutând cu cetățenii dar a avut timp (unde-i ordin, cu plăcere!) să meargă, alături de colegii săi, desigur, la diverse evenimente publice, recte Ziua Națională a României, Ziua Drapelului, Ziua Armatei și ziua de mâine. Pe parcursul activității sale, Mircea Adam a avut numeroase contacte, cele mai multe dintre acestea fiind cu administrațiile locală, județeană și centrală. În finalul raportului de activitate, Mircea Adam promite solemn să onoreze toate invitațiile primite la variatele evenimente și să participe negreșit la toate ședințele de consiliu județean, de parcă nu acestea ar fi îndatoririle sale.

 

Adauga comentariu