Ministrul Transporturilor şi-a luat-o la nas. Accidentul auto al ministrului Transporturilor Lucian Bode: automobilul circulă distanțe lungi doar pe contrasens depășind coloane de mașini

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost rănit ușor într-un accident rutier produs între Pitești și Râmnicu Vâlcea, potrivit informațiilor HotNews.ro.


Bode era pasager, mașina oficială fiind condusă de șoferul instituției. Ministrul Transporturilor a fost rănit la nas.
Din imagini se observă cum automobilul Tuareg în care se afla ministrul circula cu viteză, cu sirena pornita, dar mai mult pe contrasens.

Lucian Diniță, fost șef al Poliției rutiere, la Digi 24: Însoțirea miniștrilor se face la cerere. O mașină de poliție trebuie să fie în față, iar mașina însoțită stă în spate. Nu am date, dar e posibil ca mașina miistrului să fi gonit ca să ajungă mașina de poliție. În mod cert însă, o astfel de mașină nu poate să aibă dispozitive luminoase sau acustice. Astfel de depășiri cum vedem în imagini pot fi făcute doar dacă mașina de poliție era în față.

Bine că nu s-a întâmplat nimic grav. Nasul luat la purtare al ministrului se va repara. Dar suntem curioşi dacă vajnica opinie publică "tefelistă" va orăcăi ceva în stradă că nu s-a respectat întru totul legea. Şi că s-a cam făcut abuz de girofar. Aşteptăm o anchetă, să vedem care era "urgenţa" deplasării.

Jurnalistul Victor Ciutacu se întreabă, după ce a văzut imaginile cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care depășește pe linie continuă și contrasens, unde sunt cei care îl înfierau pe Gabriel Oprea pentru moartea lui Bogdan Gigină.

”Mașina lu' ministru' Bode rupe linia continuă și contrasensul înainte să dea peste unul nevinovat. Unde-s acum ăia care ieșeau în stradă că Oprea l-a omorât pe bietul Gigină? Tac ca căcații-n tufă. Chestie de bugete mari și de priorități financiar-politice”, scrie Victor Ciutacu.


 

Adauga comentariu