Militarii Batalionului 280 „Valter Mărăcineanu” au fost în misiune de...Moș Crăciun!

Militarii Batalionului 280 Infanterie Mecanizată „Căpitan Valter Mărăcineanu” din Focșani duc mai departe campania „Din suflet, pentru suflete!”. Cu prilejul nașterii Domnului, ei au hotărât să fie încă o dată alături de cei mai puțin norocoși dintre noi, așa că, în această perioadă, cei mai inimoși dintre infanteriști au îmbrăcat „uniforma” lui Moș Crăciun și au plecat încărcați de daruri.


Prima oprire au făcut-o în comuna Slobozia Ciorăști, acolo unde au poposit la Andrei Mocanu, un puști căruia drumul în viață nu-i este ușor și care trăiește doar cu tatăl său. Copilul a primit din partea militarilor alimente, rechizite și obiecte de menaj.


Următoarea oprire a fost în Câmpineanca. Infanteriștii s-au oprit la familia fostului lor camarad Aurelian Măciucă, decedat anul trecut. „Copiii militarului au fost plăcut surprinşi şi au înţeles că tatăl lor nu a fost uitat. Închidem astfel tolba cadourilor şi vă urăm Sărbători binecuvântate, cu multă pace şi linişte sufletească! Crăciun fericit!”, scrie pe pagina de Facebook a brigăzii.

 

Adauga comentariu