Microbuz cu călători, implicat într-un accident rutier. Update: Personalul medical încearcă să îl resusciteze pe unul dintre șoferi, rănit grav

Update2: Șoferul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, personalul medical declarând decesul.

Update1: Șoferul autoturismului este rănit grav și i se aplică manevre de resuscitare. Acesta are 37 de ani și este cel care s-ar face vinovat de producerea accidentului. A doua mașină implicată în accident este un microbuz de călători care mergea pe ruta Lepșa-Tulnici-Focșani, iar în interior se aflau cinci persoane.

Șoferul de 37 de ani conducea un autoturism pe directia Focșani - Bolotești, iar la intrarea în comuna Bolotești, pe DN 2D, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un microbuz, condus regulamentar de o femeie din comuna Tulnici.

La fața locului  au intervenit și două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Focșani, iar echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei, care a fost predată în stare inconștientă echipajului SAJ aflat la fața locului.Știrea inițială

Accident rutier în această dimineață, între localitățile Bolotești și Focșani. Accidentul a fost anunțat în jurul orei 08.25 și, din primele informații, ar fi implicate un autoturism și un microbuz de persoane.

Se pare că sunt două persoane rănite, însă nu ar fi vorba despre călătorii din microbuz. Cele două autoturisme s-au ciocnit chiar la ieșirea din Bolotești.

Adauga comentariu