Mașină lovită de tren la Tișița. Ce probleme sunt în județ

Azi dimineață, în jurul orei 5.00, o mașină a fost lovită de un tren. Accidentul a avut loc la trecerea de nivel cu calea ferată de la Tișița și din fericire nu au fost victime. Trenul regio Mărăsești-București Nord a acroșat autoturismul condus de un vrâncean de 51 ani din Străoane, după ce acesta care a traversat calea ferată printre semibariere. 

Azi noapte în județ au apărut și primele probleme cauzate de vreme. Circulaţia rutieră este întreruptă pe două tronsoane de drumuri naţionale din judeţul Vrancea. Este vorba despre DN23B, pe segmentul Măicăneşti – Ciorăşti, tronson închis începând cu ora 23.00, și DN2N, pe segmentul Bogza – Dumbrăveni - începand cu ora 23.45. Vrancea, dar și alte șase județe, se află încă sub avertizare meteo. Meteorologii spun că și astăzi „vor fi ninsori ce vor depune strat nou de zăpadă consistent, iar vântul se va intensifica, temporar cu rafale de 60...65 km/h, viscolind sau spulberând zăpada și determinând scăderea vizibilității”.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că, din cauza vremii nefavorabile, s-a impus restricţie de tonaj (3,5 tone) pe trei tronsoane de drumuri naţionale:

-DN11 Oneşti – Oituz, judeţul Bacău (până la ora 09.00);

-DN2G Bacău – Moineşti, judeţul Bacău (până la ora 10.00);

-DN22 Râmnicu Sărat – Brăila (pe raza judeţului Buzău).

Traficul feroviar este întrerupt pe secţia de cale ferată 202, după ce locomotiva trenului Regio 2092, care se deplasează pe ruta Târgu Jiu – Craiova, s-a defectat între staţiile CF Cărbuneşti şi Jupâneşti, în judeţul Gorj.

Nu sunt anunţate porturi / aeroporturi închise.

Adauga comentariu