Mary Poppins, premieră „supercalifragilistică” la Casa de Cultură

Echipa „Atelier de Teatru Treisprezece”, coordonată de actrița Olimpia Săpunaru, pune în scenă o premieră „supercalifragilistică”. Nu e un cuvânt ales la întâmplare, ci are legătură cu binecunoscuta carte Mary Poppins. La Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuță” talentații copii au repetat câteva luni bune scenariul adaptat de Olimpia Săpunaru, iar acum sunt gata să ni-l prezinte. Cel mai probabil premiera va avea loc pe 6 decembrie, însă detaliile încă nu au fost făcute publice. Știm doar că actorii au vârste cuprinse între 5 și 16 ani și că, pentru prima dată, în piesa Atelierului de Teatru Treisprezece va juca și un adult, tatăl a doi dintre copii.

„Că s-a schimbat vremea, am observat cu toții, cred. Că, nu și vremurile, asta ține de alte "ceruri", fiindcă depindem de alegerile fiecăruia dintre noi și e mai greu cu vântul "acela", al schimbării. Noi, adică Atelier de Teatru TREIspreZECE, în Casa De Cultură Focsani, ne-am lăsat furați de alte zbateri, mai muzicale, suficient de creativo-artistice, încât să ne lase inima (albastră!) să vi le împărtășim: obraZzznicilor, sub formă de nuIA, celor cu minți, cadou în ghetuțe.

Vă anunțăm, în curând, reprezentațiile și orele la care vă vom destăinui povestea, devenită și a noastră, aș zice că "mult prea a noastră", în curând.

În curând, adică de îndată ce se vor finaliza detaliile organizatorice. (Vântul ăl bun să fie cu tine, Oana Andrei!)

Cuvântul "supercalifragilistic" e un cuvânt minune, de v-ați mirat ce e cu "kapa" ăla de la sfârșitul cuvântului, veniți să ne vedeți, că altfel nu vă vom spune!

Mulțumim, Irina Bek pentru desenul afișului! Ca de obicei, s-a potrivit cu NOI!”, anunță actrița Olimpia Săpunaru.

Adauga comentariu