Marian Oprișan despre Marian Oprișan: „Marian Oprișan și familia lui nu are niciun venit ilegal”. Wați prins?

Marian Oprișan nu a dorit rubrica „Diverse” pe ordinea de zi a ședinței de astăzi, lucru sugerat parșiv consilierilor PSD și ALDE („Dacă domnii consilieri consideră necesar acest lucru... putem introduce și acest punct ”) care au percutat la unison, să facă voia șefului. A ținut să atragă atenția că o parte a presei mănâncă ciuperci când spune că în Vrancea sunt cele mai mici salarii medii din țară sau că nu sefac investiții pe bani europeni.


În acest context, președintele CJ și-a amintit de tânărul consilier Andrei Lungu, mai degrabă de referirea acestuia la netransparența din instituție, și a ținut să puncteze câteva lucruri importante pentru memoria colectivă a cetățenilor Vrancei. Referirile făcute de Oprișan au vizat, eminamente, faptul că averea dobândită de el și familia a fost pe cale legală, peste putință de tăgadă.


„Toate veniturile familiei mele sunt cinstite și au fost sub controlul organelor abilitate timp de cinci ani. Marian Oprișan și familia lui nu are niciun venit ilegal sau provenit dintr-o infracțiune pe teritoriul României sau a altor state. Averea familiei mele este absolut licită, conform Constituției României. Dacă cineva are alte date despre mine despre mine sau despre familia mea, îl rog respectuos să se adreseze Parchetului General, DNA, DIICOT și oricăror organe abilitate”, a spus Marian Oprișan.

Asta ca să nu le mai teacă și altora prin scăfârlie să o bănuiască pe mama distinsului președinte al UNCJR, Lucia Gherarde, că nu ar fi putut agonisi din salariu cinstit și pensie onestă bani pentru olecuță de mașină.

 

Adauga comentariu