Marian Oprișan deschide porțile palatului pentru Cristi Misăilă. Consilierii locali se întâlnesc marți în sala de ședințe a CJ Vrancea

Pentru a doua oară într-o lună consilierii locali focșăneni sunt chemați la o ședință extraordinară pentru a pune la cale binele orașului. Însă, după cum se mută conaționalii noștri cu cortul - vorba aceea din popor, așa și cu ședințele de Consiliu Local Focșani. Pentru că sala de ședințe din incinta Primăriei Focșani este în reabilitare, întâlnirile dintre consilieri, primar și publicul curios se țin pe unde se poate. Până acum, soluția a fost sala mică a Ateneului Popular. Mică cu adevărat pentru spiritele încinse din CL Focșani, dar și grozav de neîncăpătoare pentru toți cei curioși dornici să participe la ședințele de oameni mari.

Însă pentru extraordinara anunțată marți consilierii locali nu mai au loc nici în acest spațiu. Nu că nu ar fi bineveniți, ci din alte rațiuni: pe 20 începe oficial Festivalul Florentin Delmar, astfel încât Ateneul nu le mai poate pune sala mică la dispoziție. Noroc că a existat și o altă variantă, de altfel așteptată: sala de ședințe a Consiliului Județean Vrancea. Chiar dacă există o tensiune „în aer” între primarul Cristi Misăilă și președintele CJ Vrancea Marian Oprișan, aproape să o tai cu cuțitul, acesta din urmă se pare că a fost de acord să primească și ședințele micului legislativ focșănean în spațioasa sa sală din Palatul Administrativ.

Cu această ocazie, consilierii locali au ocazia să simtă pe pielea lor confortul „jilțurilor” comode din CJ Vrancea. Nu ar strica însă ca grupul PNL să se uite cu atenție după eventualii cactuși lăsați în urmă strategic de consilierii județeni din opoziție. Asta dacă nu cumva se va respecta ordinea: stânga pe dreapta și dreapta pe stânga.

Ședința de CL Focșani va avea loc și cu o oră mai târziu față de cea obișnuită, adică cu începere de la ora 17.00, probabil pentru a da un răgaz albinuțelor din CJ Vrancea să își termine programul. Până acum nu e mare lucru extraordinar la ședința extraordinară. Pe ordinea de zi sunt 11 proiecte, însă este de așteptat ca primarul să mai introducă două, trei la comisii. 

Adauga comentariu