Marian Oprișan - declarații la intrarea în ședința CEx: „Când vine cineva și-ți arestează președintele, faci alegeri și rezolvi situația”

Marian Oprișan vine cu declarații la intrarea în ședința extraordinară a Cex PSD. Întrebat de jurnaliști despre discuțiile avute cu premierul Viorica Dăncilă, Liderul PSD a spus că s-au analizat posibilitățile de a rezolva problemele financiare ale administrațiilor locale din țară. Oprișan a ținut să atragă atenția că guvernarea PSD nu a greșit nicăieri dar că, totuși, „numai cine nu muncește, nu greșește”.


„Ne aflăm la aproape jumătate anului bugetar 2019, administrația locală are o serie de probleme și am discutat în numele colegilor din consiliile județene cu doamna premier despre rectificarea bugetară. Vom face rectificare bugetară și vom încerca să rezolvăm prin asta problemele primăriilor de comune, orașe și consilii județene. Nu s-a greșit nicăieri. Numai cine nu muncește, nu greșește. Întotdeauna ne-am reglat prin rectificare bugetară”, a spus liderul PSD de Vrancea.


Marian Oprișan nu exclude alegerea sa ca președinte executiv al PSD și formarea unui tandem cu premierul Viorica Dăncilă. După părerea sa, este exclus ca la congresul organizat la sfârșitul acestei luni să nu fie ales un președinte al PSD. Tot atunci va fi anunțat și candidatul la președinție.


„ Eu nu aș fi de acord cu amânarea congresului. Nu suntem răzgândaci. Nu putem să ne culcăm dimineața cu o decizie și să ne trezim seara cu alta. Este aberant! Ca în toată lumea civilizată, într-o săptămână când îți pleacă președintele partidului sau ți-l arestează cineva, se fac alegeri și se rezolvă situația.


Se va lua o decizie în Cex cu privire la alegerea prezidențiabilului PSD. De săptămâna următoare vor demara cercetările sociologice pentru desemarea candidatului la președinție. PSD are obligația față de români să găsească cel mai bun candidat la prezidențiale”, a declarat presei, Marian Oprișan.


În ceea ce privește declarațiile făcute de Gabriela Firea în legătură cu faptul că Oprișan se ocupă de programul politic al partidului, liderul PSD de Vrancea s-a mulțumit să spună că nu răspunde unor asemenea mahalagisme politice. Cu privire la votul din diaspora, Marian Oprișan a lăsat să se înțeleagă că singura vină o au ambasadorii, cei care răspund de organizarea alegerilor în străinătate.
 

 

Adauga comentariu