Marian Oprișan declarații de ultimă oră la CEx: „Unii mă dădeau ministru de Interne. Dacă era așa, România era o țară mai sigură”

Matrian Oprișan a început să se obișnuiască să dea declarații cu „schepsis” înainte de cexuri și congrese. Astăzi, bună oară, președintele PSD Vrancea a părut să se simtă în largul său în fața pădurii de microfoane. El și-a exprimat câteva puncte de vedere privind situația ministrului Carmen Dan și a guvernului.


„Nu sunt adeptul să ne spălăm rufele în public. Dacă acum nu-mi exprim opiniile însemnă că nu am nici o nemulțumire în acest moment. Evaluarea aparține doamnei premier. Dacă privim cu atenție cred că ar trebuie să se facă o restructurare a guvernului începând cu sesiunea din toamnă, eu cred că ar trebui să fie o structură flexibilă cu mai puțini miniștri”, a spus Marian Oprișan.


Cât despre candidatura lui Tăriceanu, Oprișan s-a exprimat nu foarte clar, așa cum îiplace să spună: „Aici rămâne o discuție extrem de serioasă în partid. În urma discuției vom lua o decizie. Domnul Tăriceanu este aliatul nostru și are libertatea de a declara orice atât timp cât coaliția nu are de suferit”.


Cât despre numirea lui Nicolae Moga la Interne, Marian Oprișan crede că e un voleg foarte bun și un parlamentar serios care poate să îndeplinească o funcție de ministru dar... „nu știu dacă doamna Carmen Dan va fi remaniată. Este prematur să vă spun eu asta. Și vă mai spun un lucru cât se poatre de clar: știrile false sunt la putere. Unii mă dădeau și pe mine ministru de Interne și dacă ar fi fost așa, România era o țară mai sigură”, a mai spus liderul social democrat de Vrancea.

 

Adauga comentariu