Marian Oprișan afirmă că nu are nimic de ascuns privind averea sa. „Aștept cu mare plăcere și ANI și DNA, DIICOT, ANAF, Parchetul General și Poliția Română sau chiar FBI”

Președintele Consiliului Județean Vrancea consideră că nu este nicio problemă în ceea ce privește averea sa. Astăzi au apărut câteva informații potrivit cărora Marian Oprișan ar fi în vizorul Agenției Naționale de Integritate legat de ultima sa achiziție în materie de cai putere. Acum câteva zile, Oprișan a apărut la volanul unei mașini nou nouțe. De această dată nu era mașina șoferului sau vreo mașină din patrimoniul CJ, ci un simplu cadou de la mama sa... care poate ajunge chiar la 150.000 de euro.

Potrivit presei centrale, Oprișan a asigurat că pot veni toate instituțiile statului să îl verifice, ba chiar și organe de cercetare din afară. „Răspund doar cetățenilor județului Vrancea și ai României. Aștept cu mare plăcere și ANI și DNA, DIICOT, ANAF, Parchetul General și Poliția Română sau chiar FBI, dacă nu avem încredere în instituțiile statului, să investigheze informațiile mincinoase ale unora care au făcut temperatură din lipsa subiectelor de scandal”, a declarat Marian Oprișan pentru Mediafax.

Adauga comentariu