„Mâncarea-i fudulie, băutura-i temelie!”. Șoferi prinși băuți la volan s-au ales cu dosare penale!

În inconștiența lor, unii continuă să se urce băuți la volan, în ciuda riscurilor. Astfel, ieri dimineață la ora 7.00, polițiștii din Odobești au oprit pe DN 2M un autoturism condus de un bărbat din Jariștea în vârstă de 44 de ani. Testat, a rezultat că acesta avea o concentrație de 0.63mg/l în aerul expirat.

Tot ieri, o oră mai târziu, la opt dimineață, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 52 de ani din Ruginești care conducea pe DN2 E85, în afara localității Domnești,  sub influența alcoolului. El avea o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Dacă cei doi au încasat-o pentru că șofau băuți, altfel stă treaba în cazul de mai jos. Polițiștii au stabilit faptul că în jurul orelor 22.20, un bărbat, de 45 de ani, din Suraia, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2 D, din direcția Focșani către Bolotești, a acroșat ușor un pieton care se deplasa pe marginea părții carosabile, pe același sens de mers.

În urma testării pietonului cu aparatul alcooltest a rezultat concentrația de 0,73mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

Adauga comentariu