„Magia Crăciunului” by CJ Vrancea cu aproape 80.000 de euro!

Consiliul Județean Vrancea arată că se gândește la cei mici, ne place sau nu, viitorii alegători de mâine. Instituția a planificat  organizarea mai multor evenimente, cu și pentru copii, sub egida „Magia Crăciunului”. Timp de cinci zile, între 16 și 20 decembrie, vor avea loc un concurs de înot, o proiecție de film și festivități de premiere pentru olimpicii județului și mentorii acestora.


„Înotând spre Moș Crăciun” va avea loc la binecunoscutul bazin de polo din Focșani pe data de 16 decembrie și se dorește o competiție la care vor participa aproximativ 300 de copii. Costul întregii acțiuni este estimat la 29.000 de lei fără TVA, bani în care vor intra medaliile, diplomele de premiere, dulciurile aferente și masa antrenorilor.


Timp de trei zile, între 17 și 19 decembrie, vor avea loc mai multe activități pentru copiii defavorizați și familiile acestora dar și pentru cei instituționalizați din 28 de centre ale DGASPC Vrancea. Fiecare dintre acestea va primi câte un calculator nou însoțit de un tort din ciocolată și marțipan, precum și pachete de dulciuri și alimente. Mai mult, pentru trei sute de copii din centrele DGASPC va rula un film de desene animate iar micuții internați în secțiile de pediatrie și neonatologie vor primi jucării și pachete cu dulciuri. Costurile totale sunt estimate la 168.000 de lei fără TVA.


În cadrul acelorași acțiuni, pe 20 decembrie va avea loc „Olimpicii pe primul loc!”, un eveniment prin intermediul căruia administrația județeană va premia excelența în educație. Elevii olimpici vor fi premiați cu e-readere Kindle, în timp ce profesorii coordonatori vor primi câte un stilou „Poenari” cu etui. Organizarea acestei activități tradiționale va costa anul acesta 168.000 de lei fără TVA.

 

Adauga comentariu