Lui Siegfried Mureșan nu-i plac drumurile lui Marian Oprișan dar va promova vinul din Vrancea în Parlamentul European!

Sosit în Vrancea pentru a inaugura sediul PNL din comuna Milcovul, europarlamentarul Siegfried Mureșan a remarcat starea „deosebită” în care se află drumurile județene. Politicianul consideră că infrastructura din „provincia noastră europeană” reflectă modul în care administrația de la nivel județean a înțeles să-și facă treaba din 1989 încoace.


Europarlamentarul a făcut chiar o comparație între drumurile din Vrancea și infrastructura rutieră din alte județe, și nu am ieșit câștigători. Mai mult, Siegfried Mureșan este de părere că starea deplorabilă a unor tronsoane de drum nu poate fi decât un mare dezavantaj pentru dezvoltarea turismului în județul nostru. De parcă noi n-am ști!


„Am venit pe drumurile patriei încoace și pot să vă spun cum arată drumurile în alte județe față de cum se prezintă ele în Vrancea. Pentru ca lucrurile să meargă bine pentru oameni ai nevoi de conducere competentă la orice nivel: local, județean, național și european. Starea în care se află drumurile județene este clar un dezavantaj pentru Vrancea și ajunge să călătorești două județe mai încolo ca să vezi drumuri la o cu totul altă calitate”, a spus Siegfried Mureșan.


În altă ordine de idei, Siegfried Mureșan și-a luat oficial angajamentul că în următorul mandat de eurparlamentar va iniția o acțiune de promovare a vinurilor vrâncene chiar în parlamentul Europei. „Vreau ca toată Europa să audă de vinurile din această zonă. Vreau să promovez aceste produse și vă anunț că în legislatura urmtoare, cât se poate de devreme, vom avea un eveniment de promovare a vinurilor din Vrancea în Parlamentul European”, a adăugat Siegfried Mureșan.

 

Sursa foto: Facebook
 

 

 

Adauga comentariu