Locuință de serviciu pentru un actor. Acesta s-a plâns încă de la începutul anului că în actualul spațiu pus la dispoziție de primărie îi cade tavanul în cap

Consilierii locali focșăneni au căzut aseară de acord că trebuie făcut ceva în privința situației locative a unui actor angajat al Teatrului Municipal Focșani, care locuiește într-un imobil impropriu. În ianuarie, acesta a recurs la un gest disperat: a postat pe Facebook imagini cu plafonul prăbușit din apartamentul - locuință de serviciu, pus la dispoziție de municipalitate. „Mulțumesc Primăriei Focșani pentru "grija" deosebită pe care o are față de chiriași și pentru "promptitudinea" cu care răspunde nevoilor stringente ale acestora! Asta este așa zisa locuință de serviciu. I-a durut fix în pix din 2007 până în ziua de azi!”, scria actorul.

Ieri, consilierii locali au votat proiectul prin care una din unitățile locative aparținând domeniului privat al municipiului Focșani a fost clasificată în locuință de serviciu. Este vorba despre o cameră în suprafață de 30,84 metri pătrați, bucătărie, baie și hol în suprafață de 14,52 metri pătrați, dar și o boxă de 10,46 mp. „Avem un actor angajat al Teatrului Municipal. Dumnealui locuiește în L1, la ultimul etaj. Terasa nu o putem repara, din cauză că acel imobil este și în proprietatea diverselor persoane care au cumpărat apartamente. Pentru a putea să îi acordăm o nouă șansă, am considerat oportun să facem un schimb de locuință, dar nu mai aveam niciun loc liber. Am înțeles că acel chiriaș reziliază contractul”, a explicat primarul scopul proiectului.

Sursa Foto: Facebook

Adauga comentariu