Liviu Macovei este noul președinte al USR Focșani!

Liviu Macovei este noul prședinte al USR Focșani. În urma celor 28 de voturi exprimate în cadrul Conferinței municipale, 27 au fost pentru ca Liviu Macovei să preia conducerea organizației municipale a USR Focșani. Din Biroul politic fac parte Radu Merchea și Corina Atanasiu, care îndeplinesc și calitatea de vicepreședinți, Bogdan Hăineală, Alexandru Tătăruș, Sorin Mădulărea și Alexandra Tătaru.

„Îmi doresc ca ziua de astăzi să marcheze un nou inceput și o nouă mentalitate în USR Focșani. Este datoria noastră sa intram în anul electoral care urmează ca o echipă unita și solidă, o echipă motivată, o echipă câștigătoare! Știu că într-un județ dominat net de un PSD dictatorial, și cu un PNL obedient, șansele ca o nouă formațiune politică să câștige alegerile nu sunt tocmai favorabile.


În ciuda acestor lucruri, cetățenii ne-au trimis un semnal la alegerile europarlamentare, concretizată  prin numărul mare de voturi. Această încredere ar trebui sa ne responsabilizeze și mai mult. Trebuie sa facem o opoziție decenta dar agresiva și să convingem oamenii că USR este soluția cea mai potrivită pentru a scoate Focșaniul din stagnarea economică, demografica si culturală la care a fost condamnat de cei care l-au administrat pana acum” ne-a transmis Liviu Macovei.

 

Adauga comentariu