Limbaj de interlop media: Cozmin Gușă a spus in direct pe postul Realitatea TV că Liviu Dragnea are puța mică. CNA mai există?

Consultantul politic Cozmin Gușă a făcut în weekend declarații năucitoare în direct la Realitatea TV, fără a fi o secundă măcar întrerupt de moderatoare. Mai exact, Gușă a afirmat că Liviu Dragnea are un comportament deviant din cauza dimensiunii reduse a organului sexual și a susținut, totodată, că actualul lider al PSD a făcut sex oral cu vicepremierul Ana Birchall într-o mașină, se arată pe inPolitics.ro

”Analizînd tot felul de cazuri pe care le-am mai întîlnit, el (Dragnea n.n.) se comportă ca un bărbat cu puța mică. Aveam în copilărie și în adolescență fel de fel de prieteni care aveau această problemă: aveau puța mică și făceau tot felul de acte de violență asupra unor mai slabi sau mai mici ca să demonstreze că sunt bărbați. Ei, acest Dragnea-puță mică se comportă la fel, crede că sperie pe cineva, dar eu, trebuie să spun, de abia acum m-am enervat de aberația pe care am ajuns să o trăiesc în țara mea, pe care nu am vrut să o părăsesc. Era o scenă video celebră cu actuala vice-prim-ministru, Ana Birchall, care făcea sex oral într-o mașină, a tot circulat prin campania din 2009, deci făcea sex oral cu un tip din PSD, lumea zicea că e Geoană, după aia s-a dovedit că nu e Geoană, apoi lumea a zis că e Dragnea și nimeni nu a mai contrazis. Se pare că ar fi fost el. Într-adevăr, avea puță mică băiatul ăla din mașină, dar nu doar că avea puță mică, avea probleme și cu ceea ce trebuia să se întîmple, adică omul are o dublă problemă. Îmi pare rău că vorbesc așa, dar trebui să înțelegem cu de fapt cine stăm de vorbă și cine conduce majoritatea parlamentară. Ar trebui sunați niște psihologi și întrebați ce poate sta la baza unui comportament atît de anormal ca Liviu Dragnea. Ce anume l-a chinuit în copilărie pe Dragnea-puță mică, asta ca să înțelegem la ce să ne așteptăm” a conchis consultantul politic”.

Urmăriți declarațiile uluitoare ale lui Cozmin Gușă de la minutul 8!

 

 

Adauga comentariu